Igor går ut av Josefin Stenman

Följ med igelkotten Igor i hans vardag.

Ta del av lilla Igor igelkott vardagsäventyr i den fristående pekbok serien Igor där vi får följa med när Igor hittar på olika vardagliga aktiviteter som exempelvis när han ska bada, gå på restaurang eller lägga sig.
 

I bilderboken Igor vill gå ut, får vi läsa om hur han förbereder sig för att gå ut genom att klä på sig de olika ytterkläderna för att slutligen gå ut  tillsammans med sin pappa för att leka ute i snön.

Igor böckerna är pekböcker ämnade för barn mellan 0 till 3 år. De är greppvänliga böcker skapade i tålig kartong som kan tuggas på, dreglas på och läsas om och om igen.

Bilder och text ifrån bilderboken Igor vill gå ut av Josefin Stenman.

Igor böckerna är bilderböcker som är fyllda av färgglada pastellfärgade illustrationer tillsammans med korta meningar och en handling som kan vara igenkännande för de unga läsarna.

Det som är extra bra med serien Igor är att det även finns tillhörande rampussel med 9 stora bitar till varje enskild bok.

Samt att det även finns möjlighet att ta del av boken i digitalt format via appen Stenman Books. För när man köpt boken får man en engångskod som man registrerar på Stenman books hemsida och på så sätt kan man få boken uppläst via deras uppläsningsfunktionen.

Redan nu kan du ladda ner appen gratis och få möjlighet att få boken Igor badar uppläst. Barnet kan enkelt byta sida och böckerna finns även tillgängliga i offline-läge. Det finns även möjlighet att stänga av ljudet och läsa boken själv.
 

Igor går ut är en söt läsupplevelse som förstärks av möjligheten att man även kan lägga pussel med motiv hämtade från boken samt att du även kan läsa boken i digitalt format.

Just nu kan du hitta julklapparna hos Stenman Books och med hjälp av koden jul20 får du 20% rabatt på alla produkter.

Boktitel: Igor går ut

Bokserie: Igor

Författare och illustratör: Josefin Stenman

Målgrupp: 0 – 3 år

Kategori: Pekbok, bilderbok, vardagsäventyr. djurbok

ISBN: 9789198605631

Bokförlag: Stenman Books

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd och Stenman Books

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar