Jojos deckarklubb – Fallet med det mystiska blodet av Helena Kubicek Boye & Andrea Femerstrand

Häng med i det första fallet för Jojos deckarklubb!

”Jojos deckarklubb - Fallet med det mystiska blodet” är den första delen i den nya deckarserien ”Jojos deckarklubb” som är mysterium för de yngsta.
”När Jojos hund Doris hittar blod på en bänk i den lilla staden förstår Jojo genast att något mystiskt måste ha hänt. Tillsammans med sina vänner tvillingarna Otto och Einar bestämmer hon sig för att lösa fallet.”
"Jojos deckarklubb" är en ny spännande deckarserie för bilderboksåldern. Provläs boken "Fallet med det mystiska blodet genom att klicka på bokbilden.

“Fallet med det mystiska blodet” är en rolig och fartfylld bilderboksdeckare för kluriga barn som vill ha lite mer text en vanliga bilderböcker, men fortfarande behöver bildstöd.

”Jojos deckarklubb” är ett klurig och små spännande mysterium som är som Kalle Blomqvist och Fem-gänget deckare som riktar sig till unga deckarintresserade nybörjarläsare mellan 4 till 6 år som gillar att lösa…oj jag menar läsa spännande och roliga deckare med lagom mycket text tillsammans med stöd av färgglada och välillustrerade bilder som förstärker berättelsen.

”Fallet med det mystiska blodet” är en bok som lyfter vänskap, mod och samarbete tillsamman med ett fantasifullt och underhållande deckaräventyr.

Boktitel: Fallet med det mystiska blodet del 1

Bokserie: Jojos deckarklubb

Författare: Helena Kubicek Boye

Illustratör: Andrea Femerstrand

Målgrupp: 3 – 6 år

Kategorier: Deckare, spänning, mysterium, äventyr, bilderbok, lättläst, vänskap, tvillingar

ISBN: 9789129729733

Bokförlag: Rabén & Sjögren

Ta del av boken som E-bok och ljudbok via: Bookbeat, Nextory och Storytel

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar