Monstret i magen – om bra och dåliga hemligheter av Caroline Engvall & Katarina Vintrafors

Nu finns äntligen ”Nollan och nätet” för yngre läsare. Med första boken i serien ”Nollan och nätet JUNIOR: Monstret i magen ~ om bra och dåliga hemligheter”.

Nollan och nätet JUNIOR är början på en ny bokserie som ska underlätta för unga barn mellan 3 till 6 år att börja prata med trygga vuxna om svåra saker.

Provläs boken genom att klicka på bokbilden. Monstret i magen är skriven av Caroline Engvall & illustrerad av Katarina Vintrafors
I bilderboken ”Monstret i magen” får vi följa med Junior som har fått en massa monster i magen.
 
Det är dags för vila på förskolan men Junior kan inte sova. Allt som går att tänka på är den läskiga monsterfilmen som en kompis visade igår.
 
Nu gör det ont i magen. Monstret verkar ha flyttat in där. Hur ska Junior få bort det? Kanske om man sätter en massa plåster på det onda?
Här har författaren Caroline Engvall återigen lyckats skriva en viktig berättelse med tydligt budskap som tillsammans med illustratören Katarina Vintrafors härligt färgstarka och träffsäkra bilder som förstärker historian.

Sen tidigare har de släppt den bästsäljande bokserien ”Nollan och nätet” som riktar sig till barn mellan 9 till 12 år. De är böcker som ska underlätta för barn och vuxna att starta samtal om livet online.

I slutet av boken ”Nollan och nätet JUNIOR ~ Monstret i magen” finns frågor du kan ställa till barnet som ger utrymme för diskussion.

Det här är verkligen en värdefull och viktig bilderbok som borde finnas på alla förskolor och i alla hem runt om i landet.

 
Bokserie: Nollan och nätet JUNIOR
 
Författare: Carolinen Engvall 
 
Illustratör: Katarina Vintrafors 
 
Målgrupp: 3-6 år
 
Kategori: Intigritet, känslor, hemligheter , dåliga hemligheter, våga prat, bilderbok, diskussionsbok
 
ISBN: 9789198714746
 
Utgiven av: Barnsmart
 
Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd och Barnsmart
 
Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar