Tecken av Sofia Weiss

Tecken av Sofia Weiss

Det här är en perfekt sträckläsningsbok för bokslukare i mellanåldern som vill läsa en rysare om ett spännande mysterium om stark vänskap, hemligheter, hästar och spöken. 

Animationen är skapad av Gullis lästips med godkännade av Lind och Co.

”Tecken” är en perfekt sträckläsningsbok för bokslukare i mellanåldern som vill läsa en rysare om ett spännande mysterium om stark vänskap, hemligheter, hästar och spöken. 

”Plötsligt såg jag något i ögonvrån, och den här gången var jag helt säker på att det inte var inbillning. I hörnet som nyss varit tomt skymtade jag något mörkt och svepande. Som en skugga. Samma skugga som jag sett i mardrömmarna.”

”Vardagen med skola, hästar och bästisen Niki stannar upp när Moa drabbas av en hjärnskakning efter en märklig ridolycka. Hon plågas av mardrömmar och börjar se kusliga syner även när hon är vaken. Är det någon som söker kontakt? 

 

Snart tvingas Moa att börja gräva i en gammal hemlighet som visar sig vara mörkare än hon någonsin kunnat ana …”

”Tecken” är en riktigt bra rysare och bladvändare som med sin tidlös och fascinerande handling innehåller mycket av den skrämmande och nervkittlande detaljerna som knarrande fotsteg, skrämmande mardrömmar, kusliga syner, skuggor som lurar i hörnen och spöken med kryptiska meddelanden.

”Tecken” är inte en utpräglad hästbok, då jag tror att den även kan locka andra läsare. Samtidigt som jag tror att både hästtjejer och hästkillar kan känna igen sig i denna bok med de hästrelaterade delarna ifrån deras egna ryttarliv.

”Tecken” är inte en utpräglad hästbok, då jag tror att den även kan locka andra läsare. Samtidigt som jag tror att både hästtjejer och hästkillar kan känna igen sig i denna bok med de hästrelaterade delarna ifrån deras egna ryttarliv.

Boktitel:Tecken

 

Författare: Sofia Weiss 

 

Omslag: Maria Sundberg från Art by Sundberg

 

Målgrupp:: 9-12 år

 

Kategori: Skräck- och spökhistoria, rysare, spänning, vänskap, hästar 

 

Utgiven av: Lind och Co

 

ISBN: 978-91-8018-402-1

 

Ta del av boken som: ljudbok och E-bok

Dela gärna detta inlägg: