Krypto av Hans Jørgen Sandnes

Den grafiska serien Krypto är serieböcker med riktigt fängslande och spännande handling där läsarna får följa med ned i havets mystiska djup! I den grafiska serien Krypto får läsarna följa med ner i havets mystiska djup där vi möter olika okända varelser som döljer sig långt nere i djupet.. Bokserien Krypto bjuder på spänning från början till slut där de actionfyllda mysterierna vecklas ut både i text och bild, något som lockar flera läsare.

Vad är det som döljer sig under havsytan?

I den grafiska bokserien Krypto ingår idag böckerna:

  1. Ner i djupet
  2. Orkanen
  3. Käftarna i djupet

Den grafiska serien Krypto är serieböcker med riktigt fängslande och spännande handling där läsarna får följa med ned i havets mystiska djup!

Animation av Gullis lästips.

Kryptozoologi är studier av okända djur för vilket det inte finns några traditionella bevis för att ha funnits, ett stort intresse som som fosterhemsflickan Ofelia har. 

Den dagen som Ofelia kommer till sin nya fosterfamilj i den lilla norska staden Saltvik börjar ett fantastiskt äventyr för henne.

 

Den nya familjen bor inte bara vid havet, grannen Björn är också fiskare och delar Ofelias entusiasm för havet och mystiska och okända havsdjur som sjöjungfrur och olika havsmonster.

Snart ger de två sig ut på en alldeles speciell expeditions tur för att lära sig om havets mörkaste hemligheter och vilka okända varelser havet döljer nere i djupet.

Den grafiska serien Krypto är serieböcker med riktigt fängslande och spännande handling där läsarna får följa med ned i havets mystiska djup! I den grafiska serien Krypto får läsarna följa med ner i havets mystiska djup där vi möter olika okända varelser som döljer sig långt nere i djupet.. Bokserien Krypto bjuder på spänning från början till slut där de actionfyllda mysterierna vecklas ut både i text och bild, något som lockar flera läsare
Provläs boken Krypto - Ner i djupet genom att klicka på bokbilden.

Den grafiska serien Krypto är serieböcker med riktigt fängslande och spännande handling där läsarna får följa med ned i havets mystiska djup!

Här har författaren och illustratören Hans Jørgen Sadnes skapat början på den fängslande och mystiska bokserien Krypto som med sina härligt färgrika och actionfyllda bokomslag gör att böckerna lockar nyfikna läsare i åldern 9 till 12 år som sedan kommer djupdyka ner i en bokserie med fartfylld handling där de unika samarbetet i handlingen utspelar sig både i text och bild och där den massiva mängden färgstarka och detaljrika illustrationer även kan utläsas enbart genom illustrationerna som utspelar sig som en visuell och animerad film framför läsarens ögon, något som i sig ger ett maximalt stöd under läsupplevelsen.

Serien Krypto berör ämnen som vänskap, mod och förstås fantastiska äventyr.

Till böckerna i serien Krypto ingår det möjlighet att ladda ner gratis läsförståelse med handledning med tips och idéer till er pedagoger, dels av lektionsmaterial för eleverna via Nypon och Viljas förlag hemsida.

Nu ser jag fram att dyka ner i resten av bokserien Krypto.

Bokserie: Krypto

 

Författare & illusratör: Hans Jørgen Sandnes

 

Målgrupp: 9-12 år

 

Kategori: Djur och natur, folktro, övernaturligt, varelser, mysterium, spänning, fosterbarn

 

Utgiven av: Nypon- och Vilja förlag

 

Ta del av böckerna som E-böcker via appen Bibblix eller Storytel.

 

Ta del av böckerna via: Adlibris, Bokus, Bokfynd

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar