Escape room i undervisningen av Camilla Askebäck Diaz  & Ulrica Elisson Grane

Escape room i undervisningen.är ett läromedel med konkreta tips, arbetssätt och förslag på hur du kan skapa Escape room i undervisningen inom de allra flesta skolämnen som både kan göras analogt och digitalt. ”Escape room i undervisningen” är en inspirerade bok med tydliga och konkreta råd för att kunna utveckla lärandet i undervisningen genom samarbete och att bygga motivation. Denna bok ”levlar upp” undervisningen inom alla skolämnen, och på så sätt utmanar den eleverna att klara svårare och svårare nivåer vilken kommer utmana, stimulera, utveckla samt få eleverna att samarbeta och visa sina kunskaper.

Med läromedlet Escape room i undervisningen  kan du ta del av konkreta tips, arbetssätt och förslag på hur du kan skapa både digitala och analoga Escape Room i undervisningen inom alla skolämnen.

Det här är en konkret och praktisk handbok som inspirera lärare att arbeta med escape room för att skapa engagemang och motivation hos eleverna.

Boken består av tre delar: 

Den första delen tar upp vad ett lärande Escape room är.Den andra delen hjälper dig på ett pedagogiska och överskådligt sätt att skapa ett eget Ecape room.

I den sista delen får du tips och idéer på färdiga Escape room inom skolans olika ämnen.

Det här är en inspirerade bok med tydliga och konkreta råd för att kunna utveckla lärandet i undervisningen genom samarbete och att bygga motivation.

"Escape room i undervisningen".är ett läromedel med konkreta tips, arbetssätt och förslag på hur du kan skapa Escape room i undervisningen inom de allra flesta skolämnen som både kan göras analogt och digitalt. ”Escape room i undervisningen” är en inspirerade bok med tydliga och konkreta råd för att kunna utveckla lärandet i undervisningen genom samarbete och att bygga motivation. Denna bok ”levlar upp” undervisningen inom alla skolämnen, och på så sätt utmanar den eleverna att klara svårare och svårare nivåer vilken kommer utmana, stimulera, utveckla samt få eleverna att samarbeta och visa sina kunskaper.
Provläs boken Escape room i undervisningen genom att klicka på boken ovan.

Med hjälp av boken ”Escape room i undervisningen” kan den hjälpa till att engagerade eleverna att lära sig ämnesinnehåll, samtidigt som de får möjligheten att öva på samarbete, tidshantering och problemlösningar.

Denna bok ”levlar upp” undervisningen inom alla skolämnen, och på så sätt utmanar den eleverna att klara svårare och svårare nivåer vilken kommer utmana, stimulera, utveckla samt få eleverna att samarbeta och visa sina kunskaper.

Den pedagogiska faktaboken ”Escape room” riktar sig främst för elever i åk 4 till åk 9 – även om idéerna går att använda i lägre åldrar. 

Författarna till boken är lärarna och Escape room experterna Camilla Askebäck Diaz se hennes konto – @askebackdiaz.se och Ulrica Elisson, se även hennes konto @ullisskolsida, båda har gedigen kunskap med att arbeta med digital undervisning i skolans värld.

 

 

Via Ullis hemsida kan ni läsa mer om vad Escapee rooms är.

 

Escape room i undervisningen finns även att följa via deras Facebooksida “Escape room i undervisningen” och Instagram-konto.

 

Det finns även en Facebooksida som heter Escape the classroom – Sweden

 

Via Natur & kulturs hemsida finns även digitalt gratis extramaterial att ladda när där ni finner tips på andra bra sidor när man ska skapa Escape rooms.

Ps. Visste ni om att den internationella Escape room dagen är den 1 oktober?!

Boktitel: Escape room i undervisningen 

Bokserie: Input

Författare: Camilla Askebäck Diaz & Ulrica Elisson

Kategori: Läromedel, pedagogik, undervisningsmetod, arbetssätt, digital och analog undervisning i Escape room 

Utgiven av: Natur & kultur

ISBN: 9789127459175

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd och Natur och kultur

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar