Super-serien av Jan Kjær

"Super-serien" är en bokserie som lockar läsare med sina händelserika och färgstarka omslag. Handlingen är lätt att hänga med i och böckerna är fyllda med action och spänning, vilket gör att läsarna vill ha mer. Samtidigt öppnar serien upp viktiga samtal om konflikthantering, utanförskap och vänskap, vilket gör att läsaren kan reflektera över dessa ämnen. Serien är perfekt för att utveckla barns läsförmåga, samtidigt som läsaren får uppleva spänningen av att vara olika slags superhjältar. "Super-serien" är en bokserie som är skriven i en hybridstil, där de fartfyllda och färgrika illustrationerna är utformade i serieformat som fångar läsarnas uppmärksamhet.

“Super-serien” är en bokserie som lockar läsare med sina händelserika och färgstarka omslag. Handlingen är lätt att hänga med i och böckerna är fyllda med action och spänning, vilket gör att läsarna vill ha mer. Samtidigt öppnar serien upp viktiga samtal om konflikthantering, utanförskap och vänskap, vilket gör att läsaren kan reflektera över dessa ämnen.

Det här är en lättläst superhjälteserie!

Serien är perfekt för att utveckla barns läsförmåga, samtidigt som läsaren får uppleva spänningen av att vara olika slags superhjältar.

“Super-serien” är en bokserie som är skriven i en hybridstil, där de fartfyllda och färgrika illustrationerna är utformade i serieformat som fångar läsarnas uppmärksamhet.

Berättelserna utspelar sig i en linjär handling både i bilderna och i de korta och väldigt lättlästa meningarna, något som gör att berättelserna är lätta att följa, vilket gör att serien är perfekt för att utveckla barnens läsförmåga samtidigt som läsaren får uppleva spänning med actionfylld berättelser.

Serien är utformad för att vara lättläst och lätt att följa, vilket gör att läsarna kan uppleva spänningen av en actionfylld berättelse samtidigt som de utvecklar sin läsförmåga.

Böckerna i bokserien "Super-serien" är fristående och passar perfekt för nybörjarläsare och barn som har svenska som andraspråk.

Idag finns de tre böckerna i den fristående bokserien ”Super-serien” av Jan Kjær som alla är skapade med LINK-systemet ett lässtöd som även de Jan Kjær själv har skapat.

 

“Super-serien” består av tre böcker där läsarna möter olika superhjältar: 

 

Super-serien – Natt ödlan

Super-serien – Arkon mot Ängeln

Super-serien – Rubina

I boken “Natt-ödlan” får läsarna följa den äldre farbror Gorm som blir biten av en ödla och får superkrafter som han använder för att bekämpa dödskalle-gänget som stjäl och bråkar i hans stad.

I boken “Arkon mot Ängeln” hamnar läsarna i ett tv-spel där Arkon är en superhjälte som kämpar mot superskurkarna Räven, Tomte och Döden, och deras ondskefulla ledare Ängeln.

I boken “Rubina” möter läsarna den ensamma flickan Rana som lever ett dubbelliv som Rubina, en superhjälte som skyddar staden mot en ond svart häxa som har börjat attackera staden.

Följ med i Super-serien för att upptäcka hur det går för de olika superhjältarna i deras kamp mot ondskan!

Bokserie: Super-serien

 

Författare och Illustratör: Jan Kjær

 

Målgrupp: 6- 9 år, men kan även fungera för längre åldrar 

 

Kategorier: superhjältar, superkrafter, de goda mot de onda, hybridböcker

 

Utgiven av: Hegas förlag

 

Ta del av böckerna via: Adlibris, Bokus, Bokfynd samt Hegas förlag

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar