Superskolan av Mattias Andersson

Superskolan är en spännande bokserie som följer eleverna på en skola med unika individer, alla med olika superkrafter. Bokserien "Superskolan" blandar vardagsdilemman med magi. Samtidigt berör böckerna viktiga och igenkännande ämnen hos läsarna. Med en unik blandning av vardagsdramatik och magi är böckerna spännande bladvändare för barn som vill ha en underhållande läsupplevelse. Böckerna blandar vardagsdilemman med magi och tar upp viktiga ämnen som identitet, utanförskap, vänskap, olikheter, tillhörighet, samarbete, vänskap och om att duga som man är.

Bokserien "Superskolan" blandar vardagsdilemman med magi. Samtidigt berör böckerna viktiga och igenkännande ämnen hos läsarna.

“Superskolan” är en spännande bokserie som följer eleverna på en skola med unika individer, alla med olika superkrafter.

I bokserien ”Superskolan ingår idag böckerna ”Kraftlös och ”Kristall-stölden” och till september 2023 släpps tredje delen Monstret”.

I bokserien “Superskolan” möter läsarna Bella som fortfarande söker efter sin magiska superkraft och den nya tjejen i klassen, Astrid. Kan det vara så att de har något gemensamt?

Böckerna i bokserien "Superskolan" är både skrivna och illustrerade av Mattias Andersson, som med bokserien ”Superskolan” har skapat en spännande läsupplevelse med luftig och lättläst text uppdelad i korta kapitel tillsammans med färgstarka och välgjorda illustrationer i Disney- och manga stil där läsarna kan känna igen uttrycken från den animerade tv-seriens värld och även få läsarna att lättare föreställa sig den magiska världen som eleverna på Superskolan lever i. Böckerna är utmärkta högläsningsböcker för lågstadiet och kan användas som en plattform för att öppna upp till diskussioner om värdegrundsfrågor i klassrummet. Med en spännande och underhållande handling, tillsammans med viktiga ämnen som berör, ämnen som vänskap, samt moraliska frågor och livsfrågor, som även kan hjälpa barn att utveckla sin empati och förståelse för andra. Med lättare text och korta kapitel är böckerna även perfekta för barn som vill läsa själva och ha en rolig läsupplevelse samtidigt som de lär sig om viktiga värdegrundsfrågor. I bokserien ”Superskolan” ingår idag böckerna ”Kraftlös” och ”Kristall-stölden” och till september 2023 släpps tredje delen ”Monstret”.
Provläs första boken genom att klicka på bokbilden.

Böckerna i bokserien “Superskolan” är både skrivna och illustrerade av Mattias Andersson, som med bokserien ”Superskolan” har skapat en spännande läsupplevelse med luftig och lättläst text uppdelad i korta kapitel tillsammans med färgstarka och välgjorda illustrationer i Disney- och manga stil där läsarna kan känna igen uttrycken från den animerade tv-seriens värld och även få läsarna att lättare föreställa sig den magiska världen som eleverna på Superskolan lever i.

Med en unik blandning av vardagsdramatik och magi är böckerna spännande bladvändare för barn som vill ha en underhållande läsupplevelse.

Böckerna blandar vardagsdilemman med magi och tar upp viktiga ämnen som identitet, utanförskap, vänskap, olikheter, tillhörighet, samarbete, vänskap och om att duga som man är.

Böckerna är utmärkta högläsningsböcker för lågstadiet och kan användas som en plattform för att öppna upp till diskussioner om värdegrundsfrågor i klassrummet. Med en spännande och underhållande handling, tillsammans med viktiga ämnen som berör, ämnen som vänskap, samt moraliska frågor och livsfrågor, som även kan hjälpa barn att utveckla sin empati och förståelse för andra.

 

Med lättare text och korta kapitel är böckerna även perfekta för barn som vill läsa själva och ha en rolig läsupplevelse samtidigt som de lär sig om viktiga värdegrundsfrågor.

 

Till böckerna finns det även digitala lärarhandling.

Bokserie: Superskolan

 

Författare & illustratör: Mattias Andersson

 

Målgrupp: 6 till 9 år

 

Kategorier: Magi, fantasy, spänning, vardagsdramatik, värdegrundsfrågor, vänskap

 

Utgiven av: Hegas förlag

 

Ta dela av böckerna som ljudböcker via: Storytel

 

Ta del av böckerna via: Adlibris, Bokus, Bokfynd och Hegas förlag

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar