Avbrottet av Daniel Åberg

”Avbrottet” är en dystopisk thrillerserie i fyra delar skriven av Daniel Åberg som tar med sina läsare till en strömlös och mörk värld i en otäck nära framtid! ”Avbrottet" är en dystopisk thrillerserie med nervkittlande spänning som får adrenalinet att rusa och samvetet att gnaga, när man läser denna välskrivna apokalyptiska katastrofberättelse!

”Avbrottet” är en dystopisk thrillerserie i fyra delar som tar med sina läsare till en strömlös och mörk värld i en otäck nära framtid!

”Avbrottet är en dystopisk thrillerserie med nervkittlande spänning som får adrenalinet att rusa och samvetet att gnaga, när man läser denna välskrivna apokalyptiska katastrofberättelse”!

När en solstorm slår ut all elektronik blir människorna efter några timmar smärtsamt medvetna hur mycket av dagens samhälle snabbt hamnar i kaos med bristen av elektricitet. Skolor får stänga, affärerna kan inte ha öppet, fordon slutar fungera, kyl-och frysar stängs av, likadant som spis och ugn, ingen kan längre kommunicera per telefon, radio eller dator, slutligen finns det inget rinnande vatten och vad värre är, att apoteken och sjukhusens system slutar att fungerar.

I serien ”Avbrottet” får läsarna möta sextonåriga Elis som vaknar en morgon och inser att strömmen har gått. Allt i samhället slutar fungera. Vad händer i ett samhälle när all elektronik slås ut? Och kommer Elis att lyckas få tag på insulin till sin mamma med diabetes? En kamp mot klockan börjar för att rädda hennes liv, hur långt är Elias villig att gå för att få tag på det livsavgörande insulinet till sin mamma?

Böckerna som ingår i bokserien ”Avbrottet” är:

 

•Del 1) En värld i mörker

•Del 2) Jagad av alla

•Del 3) En stad som brinner

•Del 4) Vi mot mörkret

I den dystopisk thrillerserien ”Avbrottet” får läsarna ta del av en fängslande och välskriven läsupplevelse som gestaltar en värld där ingen vet om strömmen någonsin kommer tillbaka. Något som gör att samhället snabbt hamnar i de laglösas händer.

Böckerna är skrivna av Daniel Åberg som skriver böckerna med en lättlästare text som passar ungdomar mellan 12 till 15 år som vill känna adrenalinet rusa i ådrorna och som vill läsa spännande post apokalyptiska böcker med högt tempo och som fängslar en med nervkittlande spänning och action, samtidigt som böckerna öppnar upp för reflektion och eftertanke om vad som är rätt och fel, samt funderingar över hur vårt egna samhälle är uppbyggt idag idag, vad händer om strömmen går, och hur kan man förbereda sig?

Böckerna i thrillerserien ”Avbrottet” är svåra att motstå och passar perfekt till ungdomar som uppskattar att läsa om post apokalyptiska katastrofberättelser!

Bokserien “Avbrottet” är även passande högläsningsböcker som riktar till högstadielever då böckerna hjälper till att öppna upp till gruppdiskussioner i klassrummet som riktar sig till ungdomar med berörande ämnen med olika etiska dilemman. Till varje enskild bok finns det även enskilda digitala lärarhandledningar att ta del av via Hegas förlags hemsida.

Bokserie: Avbrottet

 

Författare: Daniel Åberg

 

Målgrupp: 12 – 15 år

 

Kategorier: Apokalypsen, dystopi, thriller, reality fantasy, spänning, action, överleva, kriminalitet, klimatkatastrof 

 

Provläs första boken

 

Utgiven av: Hegas förlag

 

Ta del av böckerna som ljudbok via Storytel

 

Ta dela av böckerna via: Adlibris, Bokus, Bokfynd och Hegas förlag

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar