Warriors-serien av Erika Hunter

Warriors-serien är en otroligt fängslande och adrenalinfylld bokserie som tar med sina läsare på en episk resa in i vildmarken. Warriors-serien är en otroligt fängslande adrenalinfylld bokserie med klös!

Warriors-serien är en otroligt fängslande och adrenalinfylld bokserie som tar med sina läsare på en episk resa in i vildmarken.

I Warriors-serien får vi följa de vilda krigarkatterna och deras liv inom de olika klanerna när de är med om spännande äventyr, med farliga strider, hjältemod, maktkamper och vänskap i en värld fylld av mystik.

Warriors-serien är en otroligt fängslande adrenalinfylld bokserie med klös!

Med sina levande beskrivningar och gripande karaktärer är böckerna i den populära Warriors-serien fylld med många böcker att fördjupa sig i.

Via författarens hemsida finns massa extra material att ta del av kring bokserien Warriors.

Hittills har det publicerats tre kompletta Warriors-serier, var och en med sex böcker, översatta till svenska.

 

Däremot finns det idag sex kompletta Warriors-serier, var och en med sex böcker, som finns på engelska.

 

Här nedan har jag skapat två olika Warroors bok-affisher, där ena är  baserat på de böcker som finns ute nu i bokserien Warriors.

 

Det är fritt att ladda ner affischerna för att användas i utbildnings- och utsmycknad-syfte i bibliotek, klassrum och liknade.

 

Så om du är redo för en oförglömlig äventyrsserie som kommer att få dig att vilja läsa mer, då är Warriors-serien ett absolut måste!

Om man har slukat alla böcker i succéserien ”Warriors” så finns det även liknade serier där den ena bokserien heter Bravelands som utspelar sig på savannen där läsarna får ta del av en episk värld utifrån tre olika djurs perspektiv; ett lejon, en babian och en elefant.

 

 

Den andra bokserien heter Survivors där det är hundarnas tur att regera, där läsarna får läsa om en flock vildhundar som går samman för att överleva.

 

Den tredje bokserien heter ”Bamboo Kingdom” en serie, som tar läsarna med ut i djungeln där läsarna möter tre pandor fullspäckad med äventyr, höga insatser och vänskap.

Bokserie: Warriors

 

Författare: Erin Hunter 

 

Målgrupp: 9-12 år

 

Kategorier: Mysterium, spänning, äventyr, fantasy, djur, katter, vänskap

 

Utgiven av: Bokfabriken

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar