Märkliga saker av Dan Smith & Chris King

Bokserien "Märkliga saker" är en spännande thrillerserie som tar läsarna med på fristående och övernaturliga äventyr. Handlingen är fängslande och ger en känsla av spänning och mystik, likt den populära serien "Stranger Things". För de som älskar spännande och oförutsägbara berättelser är "Märkliga saker" definitivt ett måste!

Bokserien “Märkliga saker” är en spännande thrillerserie som tar läsarna med på fristående och övernaturliga äventyr.

Handlingen är fängslande och ger en känsla av spänning och mystik, likt den populära serien “Stranger Things”.

För de som älskar spännande och oförutsägbara berättelser är "Märkliga saker" definitivt ett måste!

Varje bok erbjuder en unik och fascinerande historia, där huvudkaraktärerna kastas in i övernaturliga situationer och måste kämpa för sin överlevnad.

Författaren Dan Smith lyckas skapa en berättelse som griper tag i ungdomarna från första sidan och håller spänningen vid liv genom hela serien.

Här vävs övernaturliga element samman med vardaglig realism på ett sätt som fångar läsarnas intresse och fantasi. Dan Smiths skicklighet som författare gör att läsaren känner sig indragen i handlingen och får en stark koppling till karaktärerna.

Det som gör "Märkliga saker" så speciell är den känsla av mystik och ovisshet som genomsyrar varje sida.

Bokserien “Märkliga saker” av Dan Smith och illustrerad av Chris King detaljerade illustrationer i svartvit som finns med till vissa kapitel.

Tillsammans har de skapat en levande och fängslande läsupplevelse som gör böckerna till en fantastisk ungdomsbokserie som tar läsaren med på en hisnande resa genom spänning och mysterium.

Med böckerna “Levande smitta”, “I skogens mörker” och “Fångad i skräckens nät” har författaren och illustratören skapat en värld full av överraskningar och äventyr.

Böckerna är skrivna på ett sätt som tilltalar ungdomar och håller dem engagerade från början till slut där böckerna även har en dyslexivänlig layout och typsnitt.

Bokserie: Märkliga saker

 

Författare: Dan Smith 

 

Illustratör: Chris King

 

Målgrupp: 9-12 år

 

Kategori: övernaturligt, thriller, skrämmande, mysterium, rysligt

 

Utgiven av: Hegas förlag

 

Ta del av böckerna via: Adlibriis, Bokus, Bokfynd eller Hegas förlag

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar