En sagolika julresa av Jenny Ramström & Christine Tomtlund

En sagolik julresa är en adventsbok som förtrollar dig genom att ta dig med på en magisk resa genom julens förtrollade värld. Denna julbok är speciellt utformad för barn i åldern 6 till 9 år och tar med läsarna på en inspirerande resa som utforskar vikten av att sprida glädje under julen. Genom en fängslande berättelse visar boken hur en stark önskan kan bli besvarad av den magiska kraften och göra underbara saker möjliga. Dessutom ger den möjligheten att uppleva den fantastiska känslan av oväntad vänskap. En sagolik julresa är en förtrollande adventsbok med fyra kapitel som är perfekt anpassade för att läsas under adventstiden, ett kapitel för varje söndag ända fram till julafton. Boken bjuder på en julskimrande resa som kommer att föra dig genom en fantastisk berättelse och lämna dig med en varm känsla inför julen. En sagolik julresa är en magiskt julskimrade adventsbok som är en otrolig läsupplevelse för små och stora.

En sagolik julresa är en adventsbok som förtrollar dig genom att ta dig med på en magisk resa genom julens förtrollade värld.

Har du någonsin fått chansen att uppleva norrskenet? Det är verkligen något magiskt att bevittna! Men visste du att det sägs att man kan önska sig något när norrskenet är som starkast? Just det gör Totte en kylig novemberkväll. Häng med honom på en oförglömlig resa fylld av flygande renar, dansande eldsflammor och en oväntad vänskap.

 

 

 

 

Så, vad sägs om att bege dig till Tomteland i julboken ~ En sagolik julresa.

Här får du uppleva hur önskningar kan ta dig med på en magisk resa bortom kartans gränser till det förtrollade Tomtelandet. Där de finns flygande renar, tomtenissar och får uppleva mötet med självaste tomten, tillsammans med många andra sagolika upplevelser.

En sagolik julresa är en adventsbok skriven av Jenny Ramström. Tillsammans med illustratören Christine Tomtlund otroligt vackra, välgjorda och färgstarka målningar som fyller bokens alla uppslag tar de med dig på en magisk resa genom julens förtrollade värld.

En sagolik julresa är en adventsbok som förtrollar dig genom att ta dig med på en magisk resa genom julens förtrollade värld. En sagolik julresa är en adventsbok skriven av Jenny Ramström. Tillsammans med illustratören Christine Tomtlund otroligt vackra, välgjorda och färgstarka målningar som fyller bokens alla uppslag tar de med dig på en magisk resa genom julens förtrollade värld. Denna julbok är speciellt utformad för barn i åldern 6 till 9 år och tar med läsarna på en inspirerande resa som utforskar vikten av att sprida glädje under julen. Genom en fängslande berättelse visar boken hur en stark önskan kan bli besvarad av den magiska kraften och göra underbara saker möjliga. Dessutom ger den möjligheten att uppleva den fantastiska känslan av oväntad vänskap. En sagolik julresa är en förtrollande adventsbok med fyra kapitel som är perfekt anpassade för att läsas under adventstiden, ett kapitel för varje söndag ända fram till julafton. Boken bjuder på en julskimrande resa som kommer att föra dig genom en fantastisk berättelse och lämna dig med en varm känsla inför julen. En sagolik julresa är en magiskt julskimrade adventsbok som är en otrolig läsupplevelse för små och stora. Tillsammans med illustratören Christine Tomtlund otroligt vackra, välgjorda och färgstarka målningar som fyller bokens alla uppslag tar de med dig på en magisk resa genom julens förtrollade värld. En sagolik julresa är en adventsbok skriven av Jenny Ramström. Tillsammans med illustratören Christine Tomtlund otroligt vackra, välgjorda och färgstarka målningar som fyller bokens alla uppslag tar de med dig på en magisk resa genom julens förtrollade värld.
Provläs adventsboken En sagolik julresa genom att klicka på bokbilden ovan.

Denna julbok är speciellt utformad för barn i åldern 6 till 9 år och tar med läsarna på en inspirerande resa som utforskar vikten av att sprida glädje under julen. Genom en fängslande berättelse visar boken hur en stark önskan kan bli besvarad av den magiska kraften och göra underbara saker möjliga. Dessutom ger den möjligheten att uppleva den fantastiska känslan av oväntad vänskap.

 

En sagolik julresa är en förtrollande adventsbok med fyra kapitel som är perfekt anpassade för att läsas under adventstiden, ett kapitel för varje söndag ända fram till julafton. Boken bjuder på en julskimrande resa som kommer att föra dig genom en fantastisk berättelse och lämna dig med en varm känsla inför julen.

En sagolik julresa är en magiskt julskimrade adventsbok som är en otrolig läsupplevelse för små och stora.

Boktitel: En sagolik julresa

 

Författare: Jenny Ramström

 

Illustratör: Christine Tomtlund

 

Målgrupp: 6 – 9 år

 

Kategorier: Äventyr, magi, jul, julkänslor, kapitelbok, bilderbok, högläsningsbok

 

Utgiven av: Visto förlag

 

ISBN: 9789180732451

 

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd eller Visto förlag

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar