Alla mina bilar av Klara Nordin Stensö

Brum, brum! Här kommer en fantastiskt färgglad bilderbok för alla små bilentusiaster! Med stor igenkänning för alla små som är tokiga i fordon är bilderboken ”Alla mina bilar” för dig som inte kan vara utan dina hjulförsedda kompisar under frukosten, i leken, vid vilan och till godnattstunden. Det här är en igenkännande bilderbok som berättar en vardagshistoria för yngre läsare och deras föräldrar om barns kärlek till olika leksaksbilar

Brum, brum! Här kommer en fantastiskt färgglad bilderbok för alla små bilentusiaster!

Med stor igenkänning för alla små som är tokiga i fordon är bilderboken ”Alla mina bilar” för dig som inte kan vara utan dina hjulförsedda kompisar under frukosten, i leken, vid vilan och till godnattstunden.

Boken är fylld med färgstarka bilder  illustrerade av författaren Klara Nordin Stensö med underhållande detaljer skriven med korta textstycken som gör att den kan läsas igen och igen

 

 

 

En leksaksbil är inte bara en leksak, den kan också ge tröst, trygghet och vara en lekkamrat. Dessutom kan den användas för sorterings- och färgsorteringsaktiviteter, utforskning, rollspel och mycket mer!

”Alla mina bilar” en fantasifull bilderbok som verkligen fångar barnens perspektiv och kärlek för alla olika bilar i olika storlekar.

En toppenbok för alla små fordonsentusiaster!

Boktitel: Alla mina bilar

Författare & illustratör: Klara Nordin Stensö

Målgrupp: 0-3 år

Kategori: bilar, fordon, lek, leksaker, fantasi

Provläs

Utgiven av: Rabén & Sjögren

ISBN: 9789129741599

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar