Mira Kvast och Tom Hatt – Trollkonstboken av Jan Sandström

Följ med Mira Kvast och Tom Hatt till Hokus Trolldomsskola, en magisk plats fylld av spännande äventyr! ”Trollkonstboken” är som en magisk och lättläst berättelse i liknade anda som Harry Potter-serien! Välkommen till början av ett magiskt och underhållande äventyr!

Följ med Mira Kvast och Tom Hatt till Hokus Trolldomsskola, en magisk plats fylld av spännande äventyr!

I den första delen av serien “Mira Kvast och Tom Hatt” med boken “Trollkonstboken”, börjar Mira och Tom sitt första år på Hokus trolldomsskola. När de försöker stoppa den elaka Katja från att använda trollformler mot dem, upptäcker de att skolan har många hemligheter. Varför får man inte säga “Hokus Pokus”? Är det verkligen spöken på skolan? Och vem släppte ut en drake i skolbiblioteket?

Välkommen till början av ett magiskt och underhållande äventyr!

Spela video om Bli en del av den magiska världen i "Trollkonstboken", en underhållande och oförglömlig läsupplevelse för barn i åldern 6 till 9 år.

Denna fantasifyllda bok tar dig med på fartfyllda äventyr som bjuder på massor av knasig magi.

 

Denna fantasifyllda bok tar dig med på fartfyllda äventyr som bjuder på massor av knasig magi. Med färgstarka illustrationer och korta kapitel är “Trollkonstboken” starten på en medryckande serie om ”Mira Kvast och Tom Hatt” som nybörjarläsare inte får missa att läsa.

Bli en del av den magiska världen i Trollkonstboken”, en underhållande och oförglömlig läsupplevelse för barn i åldern 6 till 9 år.

Jan Sandström, författaren och illustratören, har verkligen lagt ner mycket arbete på att skapa en välarbetad bokserie som passar både för individuell läsning som högläsning.

Det som verkligen lyfter bokserien är allt det extra materialet som finns tillgängligt på hemsidan www.mirakvast.se.

 

Där kan du ta del av en mängd resurser såsom lärarhandledning, bildspel, målarbilder, karta över trolldomsskolan och till och med en spännande tipspromenad.

 

Genom att utforska dessa tilläggsmaterial kan du fördjupa din upplevelse med “Mira Broom och Tom Hat” bokserien.

 

Extramaterialet är utformat för att underlätta inlärning och ge en rolig och interaktiv upplevelse för alla!

Spela video om Bli en del av den magiska världen i "Trollkonstboken", en underhållande och oförglömlig läsupplevelse för barn i åldern 6 till 9 år.

Första boken, “Trollkonstboken”, finns även tillgänglig både som e-bok och ljudbok. Dessutom planeras redan nu för de två kommande böckerna i serien. Den andra boken, Magisterns stav,  som finns som e-bok och den tredje boken har redan fått namnet Kristallens hemlighet“.

Trollkonstboken är en magisk plats fylld av äventyr!

Boktitel: Mira Kvast och Tom Hatt – Trollkonstboken, del 1

 

Bokserie: Mira Kvast och Tom Hatt 

 

Författare & illustratör: Jan Sandström

 

Målgrupp:  6-9 år

 

Kategori: Äventyr, spänning, fantasi, mystik, magi, vänner

 

Betyg: Fem av fem möjliga
🪄🪄🪄🪄🪄

 

Utgiven av: Natur och Kultur 

 

Animation av: Gullis lästips med godkännande av författaren och illustratören Jan Sandström

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar