Riddare Klant av Jonas Olsson

Jag är en självutnämnd riddare och hjälte (åtminstone enligt min egen uppfattning). Dock måste jag erkänna att jag är en riktig gottegris och inte kan motstå frestelsen av glass och tårta. Tyvärr har jag en tendens att vara ganska dålig på att hålla tid, vilket resulterar i att jag ofta blir försenad till mina olika hjälteuppdrag.

Riddare Klant en en rolig bokserie för nybörjarläsare om den knasiga riddare Klant.

Jag är en självutnämnd riddare och hjälte (åtminstone enligt min egen uppfattning). Dock måste jag erkänna att jag är en riktig gottegris och inte kan motstå frestelsen av glass och tårta. Tyvärr har jag en tendens att vara ganska dålig på att hålla tid, vilket resulterar i att jag ofta blir försenad till mina olika hjälteuppdrag.

 

Mina uppdrag inkluderar att väcka prinsessor, vakta värdefulla drakägg på museet och ta bort sovande troll som har somnat mitt i staden. För att hjälpa mig i mina äventyr har jag den lilla följeslagaren draken Rakel och mitt vapen, en mattpiskare. Dessutom har jag min stolta springare, en käpphäst, som troget bär mig framåt i mitt hjälteuppdrag.

 

Tro mig, även om jag kanske inte alltid är den mest effektiva riddaren, så gör jag mitt bästa för att lösa alla uppdrag och sprida lite skratt längs vägen.

I den underhållande humorserien “Riddars Klant” får du möta den klantige antihjälten Riddare Klant och hans lilla följeslagare draken Rakel. Denna fristående bokserie är perfekt för nybörjarläsare i åldern 6 till 9 år som vill ha korta och humoristiska läsupplevelser.

 

Böckerna i serien inkluderar “Väck inte prinsessan”, “Natt på muséet” och “Ut med trollet!”.

 

Här får du följa med på tokiga äventyr med antihjälten Riddar Klant och uppleva spännande och roliga historier. Dessa böcker är perfekta för barn som vill ha en rolig och lättsam läsupplevelse.

Böckerna är skrivna och illustrerade av Jonas Olsson, och han har verkligen skapat en fartfylld bokserie fylld med massa knasigheter. Varje bok är full av humor och skämt, och berättelserna är skrivna med korta och lättförståeliga meningar som verkligen fångar nybörjareläsarens intresse.

Dessutom innehåller böckerna stora och underhållande illustrationer som är inspirerade av serietidningar och bilderböcker. Varje bild är fylld med massor av underhållande detaljer att titta på och upptäcka. Detta gör läsupplevelsen ännu mer spännande och rolig för barnen. Jonas Olsson har verkligen lyckats skapa en fantastisk bokserie som barnen kommer att älska.

Böckerna finns även tillgängliga som ljudböcker och e-böcker. Dessutom finns det tillhörande läsförståelsefrågor till varje bok som kan användas som ett hjälpmedel för läsningen. Dessa frågor kan hittas hos Hegas bokförlag, där böckerna är publicerade. På så sätt kan läsarna få en ännu mer interaktiv och engagerande läsupplevelse.

Bokserie: “Riddars Klant”

 

Författare och illustratör: Jonas Olsson

 

Målgrupp: 6-8 år

 

Kategorier: Humor, äventyr, bilderbok, lättläst

 

Utgiven av: Hegas förlag

 

Ta dela av böckerna via:

 

Adlibris, Bokus, Bokfynd, Hegas

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar