City BoIS av Anders Blentare & Sara Israelsson

Med korta, lättlästa och drivande kapitel samt fartfyllda illustrationer är "City BoIS"-serien en perfekt bokserie för läsare med spring i benen!

City BoyIS är en lättläst fotbollsserie för alla fotbollsintresserade barn med extra spring i benen!

Animation av Gullis lästips.

Jag heter Miro och spelar fotboll i laget City BoIS. I bokserien “City BoIS kan du följa mig i en spännande och lättläst serie som handlar om fotboll, mobbning och kämparglöd.

“City BoIS”-serien är en spännande samling fotbollshistorier skriven av författaren Anders Blentare. Berättelserna är uppdelade i korta och engagerande kapitel med enkla och fängslande meningar. Böckerna innehåller även flera färgstarka och livfulla illustrationer skapade av illustratörrerna Sara Israelsson och Sara Svensson vilket ger serien fart och liv.

Denna fristående bokserien är perfekt för läsare i åldrarna 6 till 9 år som älskar fotboll och söker böcker med både humor och charm. Med tvärsäkra dialoger, enkla meningar och korta kapitel blir dessa vardagsäventyr tillgängliga för barn som har mycket energi och ett genuint intresse för fotboll.

Serien består för närvarande av sex fristående böcker som publiceras av Hegas bokförlag. Varje bok är försedd med läsförståelsefrågor för att fördjupa läsupplevelsen. Böckerna finns tillgängliga både som ljudböcker och e-böcker för att tillgodose olika läspreferenser.

Med korta, lättlästa och drivande kapitel samt fartfyllda illustrationer är "City BoIS"-serien en perfekt bokserie för läsare med spring i benen!

 

 

 

I den här fartfyllda boken om killarna i City BoIS blandas snabba skott med stora frågor som hur man är en bra kompis och kanske framförallt – hur svårt det är att säga förlåt och bli sams igen.

Bokserie: City BoyIS

Författare: Anders Blentare

Illustratör: Sara Israelsson och Sara Svensson

Målgrupp: 6-9 år

Kategorier: Fotboll, lättläst, vardagsberättelser, vänskap, mobbing, utanförskap, positiva förebilder, samarbete

Utgiven av: Bokförlaget Hegas 

Ta del av böckerna som ljudböcker och e-böcker.

Ta del av böckerna via: Adlibris, Bokus, Bokfynd, Bokförlaget Hegas

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar