Lilla Bebin packar väskan av Catharina Larsdotter Norén

Här får vi följa den Lilla Bebins olika upptåg när hen fyller sin väska med olika saker beroende på vad den ska göra. På samma sätt engageras barnen som lyssnar då de får gissa och lära sig under läsningen.
Den lätta och korta texten tillsammans med det färgglada och tydliga motiven interagerar med barnen i läsningen där de får ta reda på vad de olika sakerna som ska ner i väskan är till för och vad Lilla Bebin ska hitta på med dem.
Det blir en spännande och rolig berättelse där bebisen tar med sina lyssnare till pulkabaken och sandlådan. Det blir också bakning och många andra händelser. ​

Bild

​Boken läste jag tillsammans med mina två brorsbarn på 1 och 2 år. De tyckte båda om att lyssna på boken, så det var en självklarhet att det även fick den. Det märks att båda barnen är vana vid att att lyssna på sagoböcker.
Jag gillar jätte mycket att man börjar i tidig ålder med högläsning för sina barn. Jag har i ett tidigare inlägg skrivit om vikten av att ha högläsning för sina barn och hur mycket det ger i gengäld. Det är också viktigt att visa att man som vuxen läser.

Serie: Lilla bebinFörfattare: Catharina Larsdotter Norén

Illustratör:  Johanna Lundqvist Björn

Bokförlag: Idus förlag

Målgrupp: 0-3 år

Kategori: Sagobok, pekbok, interaktion, packa, lära, leka, gissa, bebis, högläsning

ISBN: 9789175775456

Köp boken på: Idus förlag, Adlibris, Bokus


Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar