Jul i stora skogen av Ulf Stark

Det är 1 december, den månad då barnen räknar dagarna till julafton. Men det vet inte Vrese, den ilskna gamla gårdstomten, eller Nina och Kain, kaninbarnen, som bor med sin talrika släkt i Stora Skogen. Än mindre vet de att de för första gången ska fira jul eller att tomten ska komma.
Detta är en adventsbok med 25 stycken korta kapitel som passar att läsas för de yngre barnen mellan 3 – 6 år. Alla kapitel har underbart gulliga små illustrationer som finns med till alla kapitel. De enda som förstörde delar av julsagan var att den lilla gårdstomten Vrese hela tiden var så negativ och sur, de förstörde delar av den mysiga julstämningen som jag anser ska infinna sig i en jul- och adventsbok.

Adventsbok för 2012
Författare: Ulf Stark
Illustratör: Eva Eriksson
Målgrupp : 3 – 6 år
Kategori: Adventsbok, 25 kapitel, kapitelbok, högläsning, tomte, skogens djur, kanin, pratande djur, jul, julförberedelse
Bokförlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129681062
Läs/lyssna på boken via Ugglo appen eller Storytel
Köp boken på: Adlibris, Bokus

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar