Jul i stora skogen av Ulf Stark

Det är 1 december, den månad då barnen räknar dagarna till julafton. Men det vet inte Vrese, den ilskna gamla gårdstomten, eller Nina och Kain, kaninbarnen, som bor med sin talrika släkt i Stora Skogen. Än mindre vet de att de för första gången ska fira jul eller att tomten ska komma.

Jul i stora skogen är en adventsbok med 25 stycken korta kapitel som passar att läsas för de yngre barnen mellan 3 – 6 år. Alla kapitel har underbart gulliga små illustrationer som finns med till alla kapitel. Det enda som förstörde delar av julsagan var att den lilla gårdstomten Vrese hela tiden var så negativ och sur, de förstörde delar av den mysiga julstämningen som jag anser ska infinna sig i en jul- och adventsbok.

Boktitel: Jul i stora skogen

Adventsbok för 2012

Författare: Ulf Stark

 

Illustratör: Eva Eriksson

 

Målgrupp : 3 – 6 år

 

Kategori: Adventsbok, 25 kapitel, kapitelbok, högläsning, tomte, skogens djur, kanin, pratande djur, jul, julförberedelse

 

Bokförlag: Rabén & Sjögren

 

ISBN: 9789129681062

 

Läs/lyssna på boken via Ugglo appen eller Storytel

 

Köp boken på: Adlibris, Bokus

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar