Dropp, dropp av Aron Landahl

Bild
Jag vaknar i min säng.
Det hörs ett droppande ljud.
Dropp dropp.
Vad är det som låter?
Där är en röd fläck på golvet. Röd, som blod!

I Dropp, dropp leder de röda dropparna läsaren vidare genom boken i samma anda som klassikerfavoriten Historien om någon. Aron Landahls bilder är spöklika och mystiska och drar in läsaren som leds hela vägen upp på den mörka vinden Vad är det egentligen som lurar där uppe?
Bild

Dropp, dropp är en del av Rabén och Sjögrens serie ”Rys & Mys” med lagom läskiga bilderböcker för ganska små läsare. Sen tidigare har de kommit ut med böckerna ”Mortina ett helt vanligt zombiebarnet”, “Rysliga förskolan” och “Den fasansfulla färden med buss nummer 13″.

Bild


Boktitel: Dropp, dropp
Författare & Illustratör: Aron Landahl
Målgrupp: 3 – 6 år
Kategori: Bilderbok, Fantasi, ensam monster, blod, mysryslig
Bokförlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129717396
Boken finns som E-bok via: Storytel och Nextory.
Ta del av boken via: Adlibris & Bokus

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar