Hugo och hans leklåda, Hugo and hus toybox, Hugo y su cajita de juguetes av Lourdes Daza – Gillman & Katarina Vintrafors

Bild

I ”Hugo och hans leklåda” fortsätter äventyren med Hugo och hans två mammor med nya spännande upptäckter.
I den här berättelsen upptäcker Hugo klossarna och deras färger och former. Men som många barn hittar han snart på andra saker, men mamma tycker att Hugo ska städa upp leksakerna först.
Bild

”Hugo och hans leklåda” ingår i den fristående bokserien ”Hugos värld” där även tidigare två böckerna ingår i bokserien; ”Hugo vill ha en katt” och ”Hugo och hans små fingrar” som jag recenserat sen tidigare.
”Hugos värld” är en charmig bilderboksserie för de yngre lyssnarna mellan 0 till 4 år som är skriven med tre språk på en gång. Med korta meningar och många bilder är det en korta texten som är uppdelad på tre språk där alla meningar betyder samma sak. Framför varje nytt språk finns landets flagga representerat. På ett lekfullt och pedagogisk vis får barnen språkträning när de lära sig svenska, engelska och spanska samtidigt.
Bild

I bokserien ”Hugos värld” är böckerna skrivna med en kort text som är uppdelad på tre språk där alla meningar betyder samma sak. Framför varje nytt språk finns landets flagga representerat. På ett lekfullt och pedagogisk vis får barnen språkträning när de lära sig svenska, engelska och spanska samtidigt.
Bild

Med stor igenkänning kan barn ta del av Hugo och hans mammors vardagsäventyr, en fin skildring av en härlig regnbågsfamilj och deras små spännande upptäckter.
”Hugos värld” är underhållande och pedagogisk bilderböcker med stor igenkänning som passar perfekt att ge som julklapp, födelsedagspresent och dopgåva, något som säkerligen kommer uppskattas och ge många mysiga lässtunder hos de yngsta barnen.
Bild


Bokserie: Hugos värld, Hugo’s world, El mundo de HugoFörfattare: Lourdes Daza-Gillman

Illustratör: Katarina Vintrafors

Målgrupp: 0 – 4 år

Kategori: Trespråkig, bilderbok, regnbågsfamilj, pedagogisk, vardag, vardags äventyr, igenkänning, färger, former, lek ,

Bokförlag: LDG förlag

Hugo och hans leklåda finns tillgänglig i din favoritbokhandel: Adlibris & Bokus

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar