Väsen i vår tid av Tor & Jan Jäger

Det gamla myterna är fulla av drakar, vidunder och fantastiska varelser. Men nu för tiden finns inga mystiska väsen längre, tror du. Fel. Det finns fler en någonsin. De finns mitt ibland oss. De flyger övernatthimlen De kravlar i avloppsrören under oss. Här är spännande läsning om olika nutida väsen som t ex. mutanter, cyborgs och gremlins. ​
Det här är en spännande läsning om olika nutida väsen som t ex. mutanter, cyborgs och gremlins. Väsen sägs finnas mitt ibland oss. Som rymdvarelserna som experimenterar på människor i sina skepp, poltergeist som gör oförklarliga ljud och knackningar och älskar att skrämmas och busas med människor eller Zombies som hotar hela människosläktet och alltid vandrar planlöst runt på jakt efter människokött.  Förbered dig på att försvara dig mot levande döda och lär dig känna igen mutanter. Kanske är din granne en robot? 
Här får läsarna ta del av allahanda information med tillhörande ursprung, kännetecken och vad varje enskild varelse är kända för att göra tillsammans med olika berättelser kring det olika nutida väsen. Några av dessa nutida väsen som aliens, Bigfoot,  Loss Ness-odjuret, robotar och vampyrer är några av de kändare varelser som vi tror på att de finns. men här får vi även veta mer av varelser och väsen som skuggfolket, tidsturister, skattsamlare och sms-spöket.
Bild

Det finns även en till bok som heter “Lyktgubben, Skogsfrun och andra väsen” som är skriven och illustrerad av samma personer.

Författare och Illustratör: Tor & Jan Jäger
Målgrupp: 9-12 år
Kategori: Faktabok, spänning, övernaturligt, mysterier, väsen, varelser
Bokförlag: Berghs förlag
ISBN:  9789150220667
Köp boken på AdlibrisBerghs förlagBokus

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar