De sista barnen på jorden av Max Brallier & Douglas Holgate

Bild

“Efter att det gått fyrtiotvå dagar sedan staden Wakefield utsätts av en monsterapokalypsen och i stort sett alla har flytt från staden, har 13 åriga Jack Sullivan själv överlevt i en trädkoja – beväpnad till tänderna, med sitt tv-spel och ett jättelager av kakor och snacks som han samlat i övergivna affärer. Men efter att han råkat såra den kusligt intelligent monster kallas Blarg är han i desperat behov av hjälp att hitta någon annan som överlevt, någon som kan slåss vid hans sida. På sin livsfarliga jakt på överlevande hittar han sin väldigt intelligenta och bästa vän Quint, men även skolans största bråkstake Dirk och även Jacks stora kärlek June. Tillsammans blir det apokalyptiska actionhjältar som behöver samarbeta för att överleva i en värld fylld av monstret och zombies, en värld i kaos.”

Bild

Det här är verkligen en ny actionfylld, spännande och humoristisk bokserie som är lättläst och skrämmande kul. Böckerna är skrivna med ett galet härligt språk och kluriga och roliga uttryck med en lättläst text och svartvita illustrationer i seriestil. Berättelserna är fyllda av komiska upptåg och massa knasiga händelser som blandas med skrämmande läskigheter på en humoristisk nivå. 

Bild

Denna härligt nya actionladdad och rysligt rolig bokserien passar till alla som älskar att läsa om Jeff Kinney i Dagbok för alla mina fans böckerna och Kapten kalsong böckerna. Böckerna är uppbyggda på samma sätt och kommer älskas av alla ovilliga läsare och barn i bokslukaråldern.

Är det några böcker du ska ge i present eller julklapp till en ovilliga läsare eller bokslukare, då är det böckerna i bokserien De sista barnen på jorden de perfekta böckerna.
Bild

Bokserien har blivit så populär att det blivit New Yorks bäst säljande böcker och även blivit en actionfylld tv-serie på Netflix baserat på böckerna.

Bild


Bokserie: De sista barnen på jorden

Författare: Max Brallier

Illustratör: Douglas Holgate

Målgrupp: 9 – 12 år

Kategori: Aktion, humor, spänning, monster, zombie, apokalyps, tonåringar, filmade böcker

Bokförlag: HarperCollins Nordic

ISBN: 9789150944495

Böckerna finns att ta del av som: E-bok och ljudbok via Storytel och Nextory.

Ta del av böckerna via: Adlibris, Bokus, Bokfynd.nu eller HarperCollins Nordic


Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar