Vildhästen Izza – den första berättelsen av Jenny Wuori & Ester Conceicao

Vildhästen Izza är början på ett magiskt spännande äventyr som bara måste sträckläsas! Det här är verkligen en fantastisk kapitelbok för alla hästälskande flickor och pojkar.

När wow inte räcker till!

”Här får vi läsa den magiskt spännande berättelsen om vildhästen Izza som lever ihop med sina vänner Mac, Stella och Luc och de andra vildhästarna inom hjorden stjärnan.

En tidig morgon vaknar fölet Curro av ett mystiskt ljud och överger sin sovande mamma, Izza och hennes vänner behöver nu ge sig iväg på ett spännande äventyr för att rädda Curro. Det är då det händer…

Izza får en magisk kristall i hoven varpå hon förvandlas och får magiska superkrafter.

Läs hur det går i Vildhästen Izza – den förta berättelsen” i den nervkittlande berättelsen fylld av spänning och magi och i den tredje boken “Vildhästen Izza och den mystiska hingsten”.

Vildhästen Izza är början på ett magiskt spännande äventyr som bara måste sträckläsas! Det här är verkligen en fantastisk kapitelbok för alla hästälskande flickor och pojkar.

Boken lockar med sin otroliga framsida med en fängslade illustration tillsammans med guldglittrande bokstäver som är fördjupade i boken.

Här har författaren Jenny Wuori verkligen lyckats med att skriva en gripande handling från första sidan med en handling som håller spänningen på hög nivå genom hela boken och som avslutas med en gripande cliffhanger.

 

 

Det är en lättläst kapitelbok som är skriven med luftig text och korta kapitel tillsammans med de helt otroligt magiska illustrationerna av illustratören Ester Conceicao är det här en bok som lockar till läsning som helt klart måste sträckläsas.

Boken finns att ta del av som E-bok, och den är översatt till engelska och tyska.

 

Nu ser jag fram emot att läsa den spännande fortsättningen i bokserien “Vildhästen Izza” som du kan läsa mer om här.

Boktitel: Vildhästen Izza – den första berättelsen Del 1

Bokserie: Vildhästen Izza

Målgrupp: 6 – 9 år

Författare: Jenny Wuori

Illustratör: Ester Conceicao

Kategori: Spänning, fantasy, magi, hästar, mod, kapitelbok, högläsningsbok

ISBN:  9789198588323

Bokförlag: Jenny Wuori AB

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd.nu 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar