Vildhästen Izza och den mystiska hingsten – av Jenny Wuori & Ester Conceicao

Är du hästtokig? Då är bokserien Vildhästen Izza en otroligt magiskt spännande läsupplevelse som du inte får missa att läsa!

Är du hästbokstokig?

Då är bokserien Vildhästen Izza en otroligt magiskt spännande läsupplevelse som du inte får missa att läsa!

Den fristående bokserien Vildhästen Izza är spännande hästböcker som med sina fängslade handlingar griper tag om sina läsare från första sidan och håller läsarna i sitt grepp till sista sidan med sina actionfyllda och händelserika handling som förstärks av helt otroligt magiska färgillustrationer.

I bokserien ”Vildhästen Izza” får vi följa med ut på steppen där vildhästen Izza lever tillsammans med sina hjord, här får hon tillsamman med sina vänner vara med om olika nervkittlande och magiska äventyr.

I den tredje boken Vildhästen Izza och den mystiska hingsten får vi läsa om när vildhästen Izza och bästa vännen Stella räddar en svårt skadad hingst blir inget sig likt.

 

Den ståtliga hingsten bär på många hemligheter och när mystiska saker börjar inträffa riktas alla misstankar mot honom.  Men Izza tror att de har fel.

 

I jakten på sanningen dras hon in i en livsfarlig strid där endast hennes övernaturliga krafter kan rädda dem hon älskar allra mest men klarar hon av att kämpa sårad av lögner och svek?

Detta är en magisk äventyrsberättelse om att se möjligheter istället för problem och övervinner svårigheter med hjälp av mod, förmågan att tänka annorlunda och en och annan superkraft.

Böckerna om Vildhästen Izza vänder sig främst till barn mellan 6 och 11 år, men passar även som högläsningsböcker från 5 år.  

Det är väl ingen som kan motstå en nervkittlande och spännande läsning fylld av vilda hästar, fängslade äventyr och magiska krafter.

Bokktävling

Nu har har Gullis lästips följare möjligheten att vinna ett bokpaket med de tre första böckerna i bokserien Vildhästen Izza samt en tillhörande gymnastikpåse med ett tryck av Vildhästen Izza och i andra pris en valfri bok i från serien inklusive en gymnastikpåse.

Tävlingen och tävlingsreglerna går att ta del av via min Facebooksida och mitt Instagramkonto.

 

Tävlingen avslutas söndagen den 19 december 2021.

Boktitel: Vildhästen Izza & och den magiska hingsten Del 3

Bokserie: Vildhästen Izza

Målgrupp: 6– 12 år, och passar att högläsas från 5 år.

Författare: Jenny Wuori

Illustratör: Ester Conceicao

Kategori: Spänning, fantasy, äventyr, magi, hästar, mod, kärlek, vänskap, kapitelbok, högläsningsbok

ISBN:  9789198620030

Bokförlag: Jenny Wuori AB

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd.nu, Wuori AB

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar