Skuggans hemlighet av Karin Stigsdotter Gustafsson och Mats Minnhagen

Nu fortsätter äntligen äventyret i boken Skuggans hemlighet som är den andra spännande fortsättning i ”Isjuvelentrilogin”. Den först delen heter “Eldens sommar”. tredje och sista heter Isjuvelens gåta.

”För vännerna Kakan, Mante och Mogge har de äventyrsfyllda och övernaturliga sommarlov tagit slut och det stora höstmörkret har lägrat sig över Påskallavik. De tror att allt ska gå tillbaka till de normala men så börjar något ondskefullt att smyga i skuggorna och en ensamma flickan dyker upp här och där och lämnar underliga och hemlighetsfulla meddelanden och de tre vännerna dras in i ännu ett äventyr, underligare och farligare än någonsin.”

Det här är en övernaturligt spännande berättelse med en medryckande handling där fantasi och verklighet skildras på ett naturligt sätt.

 

Berättelsen blandar en fartfylld och fängslande handling tillsammans med vännernas vardagliga relationer och känslor utan att tappa fokus på det spännande äventyret.

 

Boken är skriven med luftig text och korta kapitel fyllda med cliffhangers som gör att man bara måste fortsätta läsa boken som passar både som individ läsning som högläsning.

Även denna bok har en spännande framsida som lockar till läsning skapad av illustratören Mats Minnhagen. Dock är det lite i det mörkaste laget, men det kan ha att göra med den den fängslande handlingen i boken skapad av författaren Karin Stigsdotter Gustafsson.

Här kan ni läsa mer om alla tre böcker i trilogin Isjuvelentrilogin.

Boktitel: Skuggans hemlighet del 2

Trilogi: Isjuvelentrilogin

Författare: Karin Stigsdotter Gustafsson

Illustratör: Mats Minnhagen

Målgrupp: 9 – 12 år

Kategori: Spänning, äventyr, fantasy, fantasy reality, övernaturligt, spöke, vänner, känslor, kompisrelationer

Bokförlag: Fantasimaskinen

ISBN: 9789198567427

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd.nu 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar