Karma & Jonar: Nagdabergen av Zelda Falköga & Henric Aryee

”Karma och Jonar ~ Nagdabergen” är den spännande fortsättningen i bokserien ”Karma och Jonar”.
 

“Nagdabergen” är den fjärde delen av sammanlagt fem böcker, där de tidigare böckerna i serien heter “Klipptrollen”, ”Flykten” och ”Lyras ö”.

Bokserien ”Karma och Jonar” är ett magiskt spännande äventyr om de modiga vännerna Karma och Jonar och deras kamp för att rädda Glimeria.

Bokserien ”Karma och Jonar” är inte bara en rafflande äventyrsberättelse. Det är en historia som handlar om det godas kamp mot det onda, om hur viktigt det är att vara en god och lojal vän, hur svårt det kan vara att våga, och hur fantastiskt det är när det goda segrar mot alla odds.

Nu fortsätter äventyret i boken ”Nagdabergen” i en otroligt förtrollande värld, fylld med magiska sagodjur, fängslande möten och spännande händelser i ett svindlande snöigt äventyr!

Illustrationer av Henric Aryee.

”Karma och Jonar” är ett otroligt färgstarka äventyr som är uppbyggd med magiskt välskapta och färgrika illustrationer som täcker böckernas alla sidor med fängslande och spännande berättelser som utspelar sig i korta texter som löper parallellt med bilderna. Detta gör handlingen till en otrolig läsupplevelse som passar till både högläsning som individläsning barn mellan 6 till 9 år, då böckerna är uppbyggda som hybridböcker i stil med grafisk serieböcker och rikt illustrerad kapitelböcker.

Provläs Nagdabergen genom att klicka på bokbilden.

Så om du arbetar som pedagog i förskoleklass eller lågstadiet eller är förälder och har läst alla böcker i serien ”Handbok för Superhjältar” och alla ”Musse och Helium” böckerna och vill ha liknade böcker som är uppbyggda på likartade sätt med färgsprakande illustrationer och böcker med viktiga budskap som utspelar sig i storslagna äventyr i en fantastisk värld, då bör ni läsa bokserien ”Karma och Jonar” där endast fantasin sätter gränser!

Gosedjuret Klinten Gala
Det finns även en lärarhandledning för de tre första delarna i serien om Karma och Jonar. Handledningen är tänkt som en guide för att skapa bra uppslag och struktur för lärarledda aktiviteter i klassrummet.
Förutom att vara en rolig och spännande läsupplevelse ger lärarhandledning  möjligheter till samtal och aktiviteter med syfte att utveckla empati och förståelse för andra, kreativitet och fantasi samt skriv- och läsförmåga.
 
Det finns även en läsguide, bildspel 
till alla enskilda böcker, och möjligheten att läsa mer om bokens olika karaktärer samt möjligheten att köpa gosedjuret Kinten Gala och soundtracket “Genom eld”.

Nu ser jag fram emot att ta del av den femte och avslutande delen ”Stendraken” som släpps 21.10.10.

Boktävling

För att  fira att Gullis lästips till min stora glädje har fått en massa nya följare på mina olika sociala forum som på Facebook har jag fått ca 40 nya följare, på Instagram har jag fått ca 100 nya följare och här på bloggen har jag fått ca 10 nya följare.

I samarbete med Bookmark förlag kommer jag att tävla ut första boken i serien Karma och Jonar “Klipptrollen”.

Tävlingsregler

  • Du behöver dela vidare detta blogginlägg på din Facebooksida i ett offentligt inlägg och tagga Gullis lästips.
  • Du behöver vara prenumerant på mina nyhetsbrev, där du kommer få mail när jag publicerar nya blogginlägg med boktips, lektionsmaterial, temainlägg och liknade.

 

OBSERVERA

 

När du anmält dig till mitt nyhetsbrev kommer du att få ett mail med en aktiveringslänk som du ska klicka på för att bekräfta din prenumeration. Observera att det kan hända att denna länk kan hamna i din skräpkorg. Om du inte trycker på aktiveringslänken så kommer du inte få några nyhetsbrev och räknas inte som en prenumerant.

 
Det är bra om du undviker att använda dig av din skolmail då kommunens servrar kan anse att denna typ av nyhetsbrev räknas som skräppost och kommer då inte fram till dig som mottagare.
Tävlingen går även att ta del av via mitt Instagram inlägg och Facebook inlägg och de går bra att tävla på alla tre ställen för bättre vinstlycka. 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 29 augusti 2021 och kommer informeras här, via mail samt på de andra platserna där tävlingen är.
 
Lycka till!
 
Bokserie: Karma och Jonar
 
Författare: Zelda Falköga
 
Illustratör: Henric Aryee
 
Målgrupp: 6-9 år
 
Kategori: Fantasy, magi, goda mot de onda, spänning, äventyr
 
Bokförlag: Bookmark förlag 
Dela gärna detta inlägg:

0 Replies to “Karma & Jonar: Nagdabergen av Zelda Falköga & Henric Aryee”

Lämna ett svar