Sagan om Sjönöff och Mantauran av Erik Magntorn & Therese Vildefall

Följ med på ett nytt spännande havsäventyr i bilderboken "Sagan om Sjönöff och Mantauran". Vi får återigen besöka Lilla Palmviken och möta den snälla sjöhästen Sjönöff. I denna fristående boken får vi följa med Sjönöff och Grimma på ett äventyr från den lugna viken ut på det outforskade havet i sökandet efter sanningen om legenden om Mantauran. En fantasifull och spännande undervattensaga i "Hitta Nemo"-stil för unga läsare.

Följ med med i ett nytt spännande och blött havsäventyr!

Följ med på ett nytt spännande havsäventyr i bilderboken "Sagan om Sjönöff och Mantauran". Vi får återigen besöka Lilla Palmviken och möta den snälla sjöhästen Sjönöff. I denna fristående boken får vi följa med Sjönöff och Grimma på ett äventyr från den lugna viken ut på det outforskade havet i sökandet efter sanningen om legenden om Mantauran. En fantasifull och spännande undervattensaga i "Hitta Nemo"-stil för unga läsare.
Möt sjöhästen som kallas för Sjönöff, eftersom han har ett mjukt tryne istället för en smal och smäcker nos.

Ännu en gång får vi dyka ned till Lilla Palmviken bland koraller och färgglada fiskar och dansande sjöhästar, där vi återigen möter den snälla och lite annorlunda sjöhästen Sjönöff.

Vi har tidigare kunna läsa om Sjöffs äventyr i bilderboken ”Sagan om Sjönöff och Mustang”. 

 

En fantasifull och spännande undervattensaga i "Hitta Nemo"-stil för unga läsare.

Den fristående bilderboken ”Sagan om Sjönöff och Mantauran” är en fantasifull och spännande undervattensaga i ”Hitta Nemo”-stil” som tar med sina unga läsare på ett äventyr från den lugna viken ut på det outforskade havet i sökandet efter sanningen om legenden om Mantauran. 

 

Oj, oj, oj, hur ska det gå för vännerna Sjönöff och Grimma, tänk om de blir tångtokiga båda två! 

Det här är ett underhållande och blött havsäventyr där berättelsen är skriven på ett lekfullt sätt med korta lätta stycken, tillsammans med otroligt färgrika  undervattensbilder med mycket att titta på. ”Sagan om Sjönöff och Mantauran” är en passande bok för högläsning för barn mellan 3 till 6 år.

Följ med på ett nytt spännande havsäventyr i bilderboken "Sagan om Sjönöff och Mantauran". Vi får återigen besöka Lilla Palmviken och möta den snälla sjöhästen Sjönöff. I denna fristående boken får vi följa med Sjönöff och Grimma på ett äventyr från den lugna viken ut på det outforskade havet i sökandet efter sanningen om legenden om Mantauran. En fantasifull och spännande undervattensaga i "Hitta Nemo"-stil för unga läsare.

Om den tidigare boken ”Sagan om Sjönöff och Mustang” är en berättelse som kan öppna upp för samtal hos de yngre barnen om vänskap, grupptryck och utfrysning mm, så kan även boken Sagan om Sjönöff och Mantauran” öppna upp för samtal om känslor som rädsla och att säga ifrån vad man tycker är fel eller rätt.

Här kan du ta del av två färgläggningsbilder. som passar till den första boken.

Boktitel: Sagan om Sjönöff och Mantauran  Del 2

 

Bokserie: Sjönöff

 

Författare: Erik Magntorn

 

llustratör: Therese Vildefall.

 

Målgrupp: 3-6 år

 

Kategorier: Äventyr, spänning, rädsla, säga ifrån, bilderbok

 

Provläs

 

ISBN: 9789179758943 

 

Utgiven av: Bonnier Carlsen

 

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar