Creepy av Tobias Gard, Viktor Engholm & Susanne Johansson

Skräckserien Creepy är en serie fristående böcker med hemska berättelser som innehåller blod, mord, monster och mördare, alla utom lyckliga slut!

Skräckserien Creepy är en serie fristående böcker med hemska berättelser som innehåller blod, mord, monster och mördare, alla utom lyckliga slut!

Bokserien “Creepy är en skräckserie bestående av fristående böcker som erbjuder hemska och spännande berättelser som innehåller blod, mord, monster och mördare.

 

Dessa böcker är definitivt inte för räddhågade. Men varning för alla som föredrar lyckliga slut – dessa böcker erbjuder en mörkare och mer oväntad upplösning.

Creepy-böckerna är som en ungdomsversion av Stephen Kings böcker!

Genom att kombinera spänning och mysterium lyckas författaren Tobias Gard skapa berättelser som är inspirerade av urbana legender, vandringssägner och creepypasta. Dessa berättelser lyckas fånga läsarens intresse och hålla dem fängslade från början till slut.

 

Här lyckas författaren verkligen skapa gripande och välskrivna berättelser som inte bara underhåller, utan också utforskar viktiga teman som vänskap, mod och att övervinna rädslor. Genom att blanda övernaturliga element och skräckinjagande scener, skapar han en känsla av spänning och äventyr som passar perfekt för unga läsare som älskar att bli uppslukade av en berättelse.

Böckerna är också försedda med skrämmande och stämningshöjande illustrationer av Viktor Engholm, vilket verkligen förhöjer läsupplevelsen och skapar den perfekta skräckstämningen. Med sina detaljerade och levande bilder ger illustratören liv åt karaktärerna och skapar en kuslig atmosfär i de skrämmande miljöerna där de befinner sig.

Böckernas omslag, skapade av Susanne Johansson, är otroligt tilltalande och fångar verkligen essensen av bokserien Creepy.

 

I Creepy-serien finns följande böcker:

 

Korpmannen

Flickan

Röd snö

Finns i sjön

Nagel-barnen (släpps i november 2023)

Bokserien “Creepy” består av flera otäckt ruggiga berättelser som garanterat ger läsarna kalla kårar. Det är en utmärkt skräckserie för mellanstadietläsare som älskar när det blir ordentligt läskigt.

Med välskrivna berättelser, fantastiska illustrationer och fängslande omslag, är “Creepy” en serie som kommer att hålla läsarna på kanten av sina stolar.

Creepy böckerna rekommenderas varmt för alla unga bokälskare som är redo att ge sig in i en mörk och skrämmande värld!

Barn och unga vill läsa skräckböcker. Skräckböcker kan sänka tröskeln till läsningen genom att de unga känner igen läskiga historier eller karaktärer. Vissa skräckböcker har till exempel filmatiserats, vilket innebär att eleverna känner igen boken innan de ens börjat läsa den. Dessutom är skräckböcker ofta spännande i början av boken vilket får läsaren att vilja läsa vidare.

 

Via temainlägget “Boktema – Skrämmande böcker” kan ni ta del av flera boktips över skrämmande böcker för olika åldrar samt olika Halloween- och Läslovs lektions material som Halloween bingo, Halloween tipspromenad mm.

Bokserie: Creepy-serien

 

Författare: Tobias Gard

 

Illustratör & omslag: Viktor Engholm & Susanne Johansson

 

Målgrupp: 9- 15 år

 

Kategorier: Skräck, mysterium, äventyr, övernaturligt

 

Utgiven av: Hegas förlag

 

Ta del av böckerna som ljudböcker upplästa av författaren själv:

 

Ta del av böckerna via: Adlibris, Bokus, Bokfynd eller Hegas förlag.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar