Loke av Louise Stowell

"Loke" är en underbart underhållande bokserie skriven och illustrerad av Louie Stowell. Böckerna är rikt illustrerade och skriven i dagboksformat med kvicka och humoristisk text oväntade vändningar, som innehåller hysteriska teckningar i seriestil, med överraskande twistar kommer dessa böcker garanterat att få läsarna att skratta från början till slut.

Loke - Är en skrattfest för bokslukare!

I bokserien “Loke” får unga läsare i åldern 9 till 12 år följa med när tricksterguden Loke som efter för många spratt har blivit förvisad att leva som en barn på jorden. Om han kan visa moraliskt förbättring inom en månad kan han återvända till Asgård. Nu är han fast på jorden som en tjurig elvaåring – och ännu värre, där finns också den irriterande åskguden Thor som även han är elvaårig pojke som även får Loke att se dålig ut. Loke får till och med inte använda sina fantastiska gudomliga krafter!

För att hålla koll på Lokes framsteg ger kung Odin (en bossig buse) honom den här magiska dagboken där Loke den listigaste guden från Asgård blir tvingad att bekänna sanningen, och Loke HATAR att inte ljuga och inte få hitta på spratt.

 

Om Loke luras blir det minuspoäng, och då riskerar han ett ännu värre straff än att tillbringa en månad i en elvaårig pojkes kropp…

 

Här får läsarna ta del av när Loke lider av elände på skollunchen, upptäcker magin i internetvideor och hålla utkik efter frostjättarspioner, kommer han äntligen att lära sig att skilja mellan gott och ont, förtroende och trick, och vänner och fiender?

“Loke” är en underbart underhållande bokserie skriven och illustrerad av Louie Stowell. Böckerna är rikt illustrerade och skriven i dagboksformat med kvicka och humoristisk text oväntade vändningar, som innehåller hysteriska teckningar i seriestil, med överraskande twistar kommer dessa böcker garanterat att få läsarna att skratta från början till slut.

Oberoende av huruvida man är van vid att konsumera text eller inte, så är “Loke”-böckerna det ultimata valet för alla som strävar efter en rolig och lättsam läsning. Dessa böcker är perfekta för de som finner att läsning kan vara aningen tungrott och erbjuder en underhållande och njutbar upplevelse för alla läsnördar och läsnybörjare där ute.

Om du vill gå FULL LOKI , då kan du också kolla in den dedikerade webbplatsen för min LOKI-bokserie.

 

Den är full av information om böcker, karaktärer, aktiviteter, videor och resurser för lärare och bibliotekarier. (observera att informationen är på engelska)

Via mitt temainlägg “Boktema-Dagboksböcker” kan du ta del av andra dagboksromaner som är skrivna i dagboksformat, som passar för barn och ungdomar i olika åldrar.

Bokserie: Loke

 

Författare och illustratör: Louie Stowell.

 

Målgrupp: 9-12 år

 

Kategori: Skämtberättelse, dagboksformat, sagor och sägner

 

Betyg: Fyra av fem möjliga

🤪😜🤪😜

 

Utgiven av: Bokförlaget Semic

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar