Tutte Brödsmula & Kalle Humla ~ En sagolik sommar av Annika Billberg

En berättelse om att våga tro på det man ser och hör…

“För sjuåriga Lisa är sommaren hos farfar och farmor mycket efterlängtat eftersom farfars är Lisas absolut bästa kompis. Han säger aldrig att hon lever i en fantasivärld, som så många andra vuxna tycker att hon gör.
Lisas sommar blir ännu bättre när hon upptäcker att Tutte Brödsmula bor i farfar och farmors hus. Lisa känner igen sig i Tutte och hennes vän Kalle Humla. Saken är den att Tutte Brödsmula är så mycket mindre en Lisa, så pass liten att Tutte kan sitta på Kalle Humlas rygg.
Tutte är som barn är mest, bara mycket mindre. Och Kalle är precis som en vanlig humla, bara större, rundare och med hatt och pipa. Det konstiga är att det bara är Lisa som kan se dem, men farfar vet att hon inte hittar på. Hon är ju faktiskt inte en sådan som ljuger. Lisa önskar att han också kan se Tutte Brödsmula och Kalle Humla – och det kanske han kan?”
”En sagolik sommar” är första delen i en serie om Lisa och hennes små vänner i bokserien “Tutte Brödsmula & Kalle Humla” . Till hösten finns boken ”Ett zurrigt höstlov”, till våren “En virrig pirrig vår” och till vintern kommer “En virrig vinter”.

Här har jag skapat en kort lite boktrailer till boken…


Boktitel: En sagolik sommar del 1
Författare: Annika Billberg
Illustratör: Jeanette Friman
Bokförlag: Hoi förlag AB
Målgrupp: 6-9 år
Kategori: Fantasi, fantasy reality sommar, fantasikompis, vänner, kapitelbok
ISBN: 9789176970669
Köp boken på Adlibris, Bokus Hoi förlag AB

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar