Lilla Skräckbiblioteket – Prinsessan på den giftiga ärtan & Guldlock och de tre spökena av Wiley Blevins

Bild

Trodde du att du kunde alla de gamla klassiska sagorna? Se då upp, för här återberättas de i en helt ny stil för det allra modigaste unga läsarna. De här sagorna är så läskigt spöklika att du aldrig mer kan tänka som förr på det gamla kära figurerna!
Bild

Bild

Kungen och onda drottningen letar efter en riktig prinsessa att gifta sig med sin prins. När en prinsessa hittas, kommer de alla att leva lyckligt någonsin? Eller kommer de att leva alls?”

Bild

Bild

”Guldlock har tidigare undgått de tre björnarnas vrede, men hennes tur försvinner den dagen hon tar sig in i ödehuset längst in i den mörka skogen. Eftersom det är ett ödehus tycker Guldlock att hon kan använda och ta de saker som hon gillar. Men efter midnatt när Guldlock har somnat i en av sängarna börjar det hända saker när spökfamiljen som bor i huset vaknar och ser alla förödelse som Guldlock har skapat i deras i hem. Då är det inte längre roligt att vara Guldlock.”

Till alla böcker inom Hegas bokförlag ingår gratis handledning även för Prinsessan på den giftiga ärtan och Guldlock och de tre spökena.
Jag har tidigare läst och recenserar alla det tidigare böckerna i bokserien Lilla skräckbiblioteket och här kan du läsa mer omDödluvan och vargen”,”Askungen och vampyrprinsen” samt ”Snövit och de sju trollen”, “Hans och Greta och de hemsökta huset” och “Rapunzel och varulven”
och här har jag skrivit en sammanfattning av flera böcker i serien Lilla Skräckbiblioteket men bara om du törs.
Bild
Bild

Skruvade Sagor är ett sagospel där man ska samla ihop olika delar från bokförlaget Hegas nya sagospel där man ska samla ihop de olika delarna som behövs för en riktig saga: Huvudperson, plats, fiende, händelser och sagoslut. När du har samlat alla får du lägga ner dina kort och berätta din saga. Med bilder ur Lillas skräckbiblioteket kan du vara säker på att de sagor som skapas inte liknar några du hört förut. Som pedagogiskt verktyg är skruvade sagor ett perfekt verktyg att introducera barnen till sagornas värld. Samtidigt följer de sagans logik och övar barnen på att känna igen strukturer samt ger dem glädjen i att skapa sina egna sagor. Hur man än väljer att jobba med dem är Skruvade Sagor ett perfekt verktyg att föra in barnen i sagornas värld. Här kan du ta del av mer information hur du jobba med Skruvade Sagor för lekfullt lärande

Bild

Nu kan du vinna ett exemplar av min recensionsexemplar ”Prinsessan på den giftiga ärtan” (värde 129kr) samt ett exemplar av kortspelet Skruvade sagor. (Värde 71kr)

VLINGSREGLER

✔️Motivera varför just du ska få vinna boken ”Prinsessan på den giftiga ärtan” och kortspelet ”Skruvade sagor.”

✔️Dela tävlingsinlägget via ditt Instagram eller Facebook konto och tagga Gullis lästips.
(Din profil behöver vara offentlig för att det ska fungera)

✔️Tagga två vänner som du också tror vill vara med i tävlingen.

✔️Du behöver följa Gullis lästips konto (@gullislastips) via Instagram eller Facebook.

* Vinnaren utses den 21 oktober 2018 och kommer att kontaktas via PM.
.
Varma lyckoönskningar från Gullis lästips


Författare & Illustratör: Wiley Blevins
Målgrupp: 6 – 9 år

Kategori: Skärmande, läskig, klassisk saga,  lättläst, prinsessa, Guldlock

Bokförlag: Hegas förlag

Köp boken på: Adlibris,Bokus, Hegas förlag


Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar