Diamanttjuvar på Titanic av Carolina Miilus-Larsen

En tidsresa genom tid och rum!

 

 
Tänk dig att du hittar ett mystiskt klot. Klotet visar bilder från ett annat liv du har levt. Och tänk dig att du med hjälp av klotet kan få resa tillbaka i tiden och vara den personen som du var då. Skulle du våga?

Tvillingarna Mia och Stella har nyss slutat femman och sommarlovet sträcker ut sig framför dem. Deras föräldrar är på turné med sitt band i Japan så de får bo hos sin mormor. En dag när de utforskar mormors hus hittar de ett mystiskt klot. Med hjälp av klotets kraft reser de tillbaka i tiden och hamnar på Titanic där de får känna hur de kunde vara att leva ombord skeppet som två fattiga irländska barn. De två modiga systrarna gör allt de kan för att förhindra den gigantisk katastrofen att krocka med de stort isberget samtidigt som de dras in i ett mysterium kring ett försvunnet diamanthalsband.”

 

 

I denna fristående äventyrstrilogi finns böckerna:

Tempelprästens hemlighet & Pompejis öde. 


Boktitel: Diamattjuvar på Titanic, del 1

FörfattareCarolina Miilus-Larsen

Illustratör: Jonathan Björk Pozo

Målgrupp: 9 – 12 år

Kategori: Historisk fakta, fantasy, fantasy reality, förr i tiden, tidsportal, spänning, äventyr, fakta, kapitelbok

BokförlagIdus förlag

ISBN: 9789175777252

Provläs

Lyssna på boken via: Storytel

Boken finns hos: Adlibris,Bokus, Bokfynd.nu, Idus förlag


Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar