Havets hemlighet av Molly Knox Ostertag

Havets hemlighet är en fängslade kärlekshistoria fylld med bubblande känslor.

”Morgan har en hemlighet hon inte vill berätta för någon…att hon gillar tjejer. Men livet i den lilla staden vid havet gör att hon känner att hon inte kan vara annorlunda och vågar sticka ut. Men en natt räddas Morgan från att drunkna av en mystisk tjej som heter Keltie. Även Keltie har sina egna hemligheter. När tjejerna kommer närmare varandra bubblar hemligheterna upp till ytan, och Morgan faller pladask för den mystiska Keltie oavsett om Morgan är redo eller inte. Det blir en sommar som kommer förändra allt…”

Havets hemlighet är en trovärdig och romantisk kärlekshistoria om en ung människas utveckling, om att våga vara sig själv med inslag av miljöaktivism, keltisk mytologi och kärlek.

Havets hemlighet är en finstämd serieroman med fina och välgjorda illustrationer där författaren och illustratören Molly Knox Ostertag till den populära Witchboy-trilogin återigen lyckats skapa en magiskt spännande och romantisk berättelse där folktro, aktuella samhällsfrågor och vardagsbekymmer möts.

Provläs den grafiska serieromanen Havets folk genom att klicka på bokbilden

Havets hemlighet är otroligt välgjord och romantiskt saltvattenpärla.

Havets hemlighet passar för unga läsare mellan 9 till 15 år. Till denna grafiska serieroman finns även en tillhörande lärarhandledning.

Här kan ni läsa mer om andra grafiska serieböcker, samt hybridböcker som är en blandning mellan serieböcker och bilderböcker. Samt läsa mer om hur man ökar läslusten med hjälp av serier.

 

Och här kan ni ta del av andra kärleksböcker för olika åldrar.

 

Samt här kan ni ta del av olika HBTQ-böcker.

Boktitel: Havets hemlighet

Författare och illustratör: Molly Knox Ostertag 

Målgrupp: 9 till 15 år

Kategori: Romantik, relationer, HBTQ, mytologi, grafisk serie

ISBN: 9789180082976

Utgiven av: Hegas förlag

Ta del av via: Adlibris, Bokus eller Bokfynd

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar