Mutanterna – Svartkonstboken av Ingela Korsell & Daniel Thollin

”Mutanterna-Svartkonstboken” är en nervkittlande och actionfylld sträckläsning som med sin extraordinära och spännande läsupplevelse gör att boken slukas i ett nafs! Här har författaren Ingela Korsell skrivit en handlingen med ett högt tempo med ett spänningsfylld blandning av fantasy och vardag som utspelar sig i korta actionladdade kapitel som även innehåller svartvita händelserika och underhållande illustrationer i serieformat, skapade av serietecknaren och illustratören Daniel Thollin. Något som ger boken mer liv till handlingen, samtidigt som boken fortfarande har en seriös och spännande handling.

Mutanterna-Svartkonstboken är en nervkittlande och actionfylld sträckläsning som med sin extraordinära och spännande läsupplevelse gör att boken slukas i ett nafs!

Trilogin Mutanterna är actionfyllda böcker fyllda med spännande och fartfyllda berättelser där vetenskap och magi möts - i nutid och framtid.

I Mutanterna-Svartkonstboken kastas läsarna in i en dramatisk och spännande handling där den första boken Mutanterna-Experimentet hastigt avslutades med en spännande cliffhanger.

 

En bok som ni kan läsa mer om här.

Här får läsarna återvända till Uppsala och hamnar mitt i flykten från det ondskefulla som jagar de fyra barnen som flytt för sina liv efter att forskningsassistenten Kamala har räddat de fyra av de fem mutantbarnen. Tillsammans gömmer de sig och funderar hur de ska lyckas befria Molly, det femte mutantbarnet som är inlåst i en kulvert under universitetet. 

"Svartkonstboken är inom folktron en magisk instruktionsbok för hur man med ritualer sägs kunna se in i framtiden, bota sjukdom, bringa kärlek eller olycka över någon annan. Förr i tiden trodde många att de bästa svartkonstböckerna överlämnades av djävulen själv, för att sedan gå i arv i släkten."
"Svartkonstboken är inom folktron en magisk instruktionsbok för hur man med ritualer sägs kunna se in i framtiden, bota sjukdom, bringa kärlek eller olycka över någon annan. Förr i tiden trodde många att de bästa svartkonstböckerna överlämnades av djävulen själv, för att sedan gå i arv i släkten."

Nu måste de fyra barnen som bara för ett dygn sedan inte kände varandra, behöva lära sig att samarbeta, lita på varandra och hantera sina mutantkrafter, och det måste gå fort, för den som jagar dem har inte gett upp. Kanske de tillsammans kan finna svaren i den gamla svartkonstboken?

”Mutanterna-Svartkonstboken” är en nervkittlande och actionfylld sträckläsning som med sin extraordinära och spännande läsupplevelse gör att boken slukas i ett nafs! Här har författaren Ingela Korsell skrivit en handlingen med ett högt tempo med ett spänningsfylld blandning av fantasy och vardag som utspelar sig i korta actionladdade kapitel som även innehåller svartvita händelserika och underhållande illustrationer i serieformat, skapade av serietecknaren och illustratören Daniel Thollin. Något som ger boken mer liv till handlingen, samtidigt som boken fortfarande har en seriös och spännande handling.
Kan Svartkonstboken och den tillhörade profesian ge mutantbarnen svaren?

Likasom den första boken Mutanterna-Exprimentet har även Mutanterna-Svartkonstboken en fängslande och lockade formgiven framsida!

Här har författaren Ingela Korsell skrivit en handlingen med ett högt tempo med ett spänningsfylld blandning av fantasy och vardag som utspelar sig i korta actionladdade kapitel som även innehåller svartvita händelserika och underhållande illustrationer i serieformat, skapade av serietecknaren och illustratören Daniel Thollin. Något som ger boken mer liv till handlingen, samtidigt som boken fortfarande har en seriös och spännande handling.

På ett unikt och nyskapande sätt har Ingela och Daniel skapa de läsfrämjande hybridböckerna Mutanterna som ger läslust till barn i mellanåldern som redan tycker om att läsa och för de ovana läsare som ännu inte ser sig som aktiva bokläsare.

Här kan ni läsa mer om den tredje och avslutande delen Mutanterna-Ärans hand.

Boktitel: Mutanterna – Svartkonstboken del 2

 

Trilogi: Mutanterna

 

Författare: Ingela Korsell 

 

Illustratör: Daniel Thollin 

 

Målgrupp: 9-12

 

Kategorier: Spänning, action, skräck, monster, magi, mobbning, vänskap, samarbete, hybridbok, science fiction

 

Utgiven av: Natur och kultur

 

ISBN: 9789127174023

 

Boken går även att ta del av som E-bok via: Storytel.

 

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar