Karma & Jonar: Ond magi av Zelda Falköga & Henric Aryee

Följ med Karma och Jonar på en ny episk resa om vänskap och mod! Upptäck denna färgsprakande värld fylld av spännande äventyr, fyllt av magiska sagodjur, fängslande möten och svindlade och lärorika äventyr i den fortsatt nya följde serien om Karma och Jonar ”Trollkarlens ö” där den andra boken heter ”Under ytan”.

Karma och Jonar är tillbaka med ett helt nytt äventyr!

I “Karma och Jonar – Ond magi ger sig vännerna ut på ett spännande uppdrag för att rädda sitt land från ond magi. I den andra serien, “Trollkarlens ö”, ger sig Karma och Jonar ut på de vilda haven för att förstöra trollkarlsboken en gång för alla.

 

 

Men kan de stoppa den onda magins framfart innan det är för sent? 

Det är mycket få personer i Glimeria som känner till att det existerar en trolldomsbok, och bara en person vet varifrån den kommer. Det är Xerxes, som en gång bytte allt han ägde mot boken. Då var han övertygad om att magin skulle hjälpa honom att bli rik och berömd. Men över boken vilade en förbannelse, och trollformlerna visade sig vara fulla av ondska.
Det är mycket få personer i Glimeria som känner till att det existerar en trolldomsbok, och bara en person vet varifrån den kommer. Det är Xerxes, som en gång bytte allt han ägde mot boken. Då var han övertygad om att magin skulle hjälpa honom att bli rik och berömd. Men över boken vilade en förbannelse, och trollformlerna visade sig vara fulla av ondska.

Följ med Karma och Jonar på en episk resa om vänskap och mod!

De första fem böckerna i bokserien “Sagan om Glimeria” introducerades Karma och Jonar, som måste lägga sin släktfejd bakom sig för att rädda landet från den onda Stendraken. “Karma och Jonar” handlar om kampen mellan det goda och det onda, om att våga och om att vara en bra vän. 

Upptäck en färgsprakande värld full av spännande äventyr.

Det är verkligen förvånande att fler inte har upptäckt de fantastiska böckerna om Karma och Jonar. Böckerna är otroligt välskrivna med färgsprakande äventyr fyllda med magi, spänning och action. Det är en underbar berättelse om vänskap och mod som är perfekt för både barn och vuxna. Texten är lagom stor och tryckt på färgrika bild scener som verkligen förstärker handlingen. Detta gör att Karma och Jonar är en otrolig läsupplevelse för alla, oavsett om man läser själv eller högt.

Upptäck denna färgsprakande värld fylld av spännande äventyr, fyllt av magiska sagodjur, fängslande möten och svindlade och lärorika äventyr i den fortsatt nya följde serien om Karma och Jonar ”Trollkarlens ö” där den andra boken heter ”Under ytan” som  ni kan läsa mer om här.

Till den första boken i serien finns en gratis lärarhandledning och extramaterial och bildspel, samt till den andra boken finns det även lärarhandledning och bilspel.

 

Till alla böcker i bokserien Karma och Jonar ingår det ett gratis bildspel som du kan ladda ner via Karma och Jonars hemsida. 

Dessutom kan ni se Karma och Jonar som tv-serie på streamingtjänsten Viaplay, väl värd att se. Första säsongen är baserad på den första boken i serien – Klipptrollen.

 

Om du befinner dig i Göteborg har du även möjlighet att se musikalen baserad på den första boken. Berättelsen är en form av musikteater och är väl värt ett besök.

Världen runt barnboksfavoriterna Karma och Jonar blir större och får nu bland annat pussel och målarbok som släpps hösten 2023. målarboken kommer vara fylld med vackra och lekfulla motiv från serierna så att läsupplevelsen kan sträck sig bortom bokens värld.

I den nya spin-off serien från den populära bokserien Karma och Jonar kommer det även att släppas en ny bokserie baserat på de populära sagokaraktärerna Gala och Rory som släpps 11 oktober 2023.

 

“Gala och Rory: Den försvunna regnbågen” är den första delen i serien om “Gala och Rory”.

Med hög igenkänning från succéserien Karma och Jonars magiska miljöer och älsk­värda karaktärer är serien en oemotståndlig spin-off för åldrarna 3-6. Följ med de omaka vännerna Gala och Rorys i en förtrollande historia om vänskap, att hjälpa andra och att inte döma.

Boktitel: Karma och Jonar Ond magi del 1

 

Bokserie: Karma och Jonar

 

Andra del bokserien: Karma och Jonar – Trollkarlens ö

 

Hemsida till Karma och Jonar

 

Författare: Zelda Falköga

 

Illustratör: Henric Aryee

 

Målgrupp: 5 till 11 år

 

Kategori: Fantasy, äventyr, spänning, magi, sagoväsen, vänner, samarbeta, mod självförtroende, goda mot onda, pirater

 

ISBN:  978-91-89585-06-5

 

Utgiven av: Bookmark förlag

 

Ta del av boken som ljudbok och E-bok via: BookBeat, Storytel, Nextory

 

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar