Karma och Jonar: Under ytan av Zelda Falköga & Henric Aryee

Boken "Karma och Jonar: Under ytan" tar med sina läsare på ett färgsprakande äventyr i en otroligt förtrollande undervattensvärld som är fylld av magiska sagoväsen, fängslande möten och lärorika äventyr. En berättelse som både är spännande och mystisk med en touch av magi och djup.

"Följ med på en hisnande jakt ner på havets botten i ett bubblande fartfyllt äventyr."

Följ med på en hisnande jakt ner på havets botten i den färgsprakande hybridboken ”Karma och Jonar: Under ytan.”

 

 

”Under ytan” är den andra delen i den omåttligt populära barnboksserien ”Karma och Jonar: Trollkarlens ö”, där vi sen tidigare har kunnat ta del av Karma och Jonars spännande äventyr i den första boken “Karma och Jonar: Ond magi” som ni kan läsa mer om här.

Följ med på en spännande undervattenssaga fylld av en bubblande äventyr.

Äventyret fortsätter med vännerna Karma, Jonar, Klinte-Gala, Zumlan, Kurreluren-Silke.

Här fortsätter de två vännerna Karma och Jonar sitt äventyr i sökandet efter den förlorade trolldomsboken som tar vännerna långt ner till en magisk havsvärld. Men trubbel väntar runt varje korallrev och de två vännerna förstår snart att det finns ondsint magi även under ytan.

Böckerna i bokserien "Karma och Jonar" är en serie hybridböcker som kombinerar grafisk roman med bilderbok. Varje bok är fylld med färgstarka illustrationer som täcker hela uppslaget och förstärker handlingen. Texten är lättläst och placerad i anslutning till bilderna för att skapa en spännande läsupplevelse. Att läsa hybridböcker kräver en förmåga att använda både text och bild för att förstå berättelsen. Genom att titta på illustrationerna och dra slutsatser utifrån texten och bilderna, kan läsarna få en djupare förståelse av handlingen. Hybridböcker är en fantastisk typ av läsning för exempelvis oerfarna läsare eftersom böckerna kombinerar text och bild för att berätta en historia på ett engagerande sätt.
Karma och Jonar: Under ytan är en hybridbok fylld av otroligt färgstarka undervattensbilder.

Boken har färgstarka och uttrycksfulla illustrationer på bokens båda uppslag tillsammans med lättlästa textstycken som är uppdelade i korta lättlästa kapitel som är tryckta över bilderna.

Boken Karma och Jonar: Under ytan tar med sina läsare på ett färgsprakande äventyr i en otroligt förtrollande undervattensvärld som är fylld av magiska sagoväsen, fängslande möten och lärorika äventyr.

En berättelse som både är spännande och mystisk med en touch av magi och djup.

Bokserien “Karma och Jonar” består av två delserier med ett äventyr som sträcker sig över fem böcker där den första delserien heterKarma och Jonar: Sagan om Glimeria”,

 

Det första fem böckerna i bokserien “Sagan om Glimeria” som har ett äventyret som fortskrider över de fem böckerna, med spännande deläventyr som avslutas med en spännande cliffhanger.

 

Böckerna handlar om Karma och Jonar, som måste lägga sin släktfejd bakom sig för att rädda landet från den onda Stendraken. Här kan ni läsa mer om de första fem böckerna i bokserien “Karma och Jonar: Sagan om Glimeria”.

 

Den andra delserien i bokserien Karma och Jonar heter Karma och Jonar: Trollkarlens ö” och består i dag av tre böcker.

"Böckerna i i bokserien Karma och Jonar har en härlig uppbyggnad som gör dem till en otrolig läsupplevelse. De kombinerar element från både grafiska serieböcker och rikt illustrerade kapitelböcker, vilket gör dem till lockade hybridböcker."

Böckerna i bokserien “Karma och Jonar” är en serie hybridböcker som kombinerar grafisk roman med bilderbok. Varje bok är fylld med färgstarka illustrationer som täcker hela uppslaget och förstärker handlingen. Texten är lättläst och placerad i anslutning till bilderna för att skapa en spännande läsupplevelse.

 

Att läsa hybridböcker kräver en förmåga att använda både text och bild för att förstå berättelsen. Genom att titta på illustrationerna och dra slutsatser utifrån texten och bilderna, kan läsarna få en djupare förståelse av handlingen.

 

Hybridböcker är en fantastisk typ av läsning för exempelvis oerfarna läsare eftersom böckerna kombinerar text och bild för att berätta en historia på ett engagerande sätt.

Böckerna i “Karma och Jonar” är fantastiska högläsningsböcker och passar även för individläsning.

Böckerna är lämpliga för både små och stora äventyrslystna fantasiälskare mellan 6 till 9 år men kan även läsas i åldrarna 5–10 år.

 

Till alla böckerna i bokserien “Karma och Jonar” finns det enskilda bildspel att ladda ner till varje enskild bok, så gör det även till denna bok “Karma och Jonar: Under ytan”.

I den nya spin-off serien från den populära bokserien Karma och Jonar kommer det även att släppas en ny bokserie baserat på de populära sagokaraktärerna Gala och Rory.

 

“Gala och Rory: Den försvunna regnbågen” är den första delen i serien om Gala och Rory. Med hög igenkänning från succéserien Karma och Jonars magiska miljöer och älsk­värda karaktärer är serien en oemotståndlig spin-off för åldrarna 3-6.

 

Följ med de omaka vännerna Gala och Rorys i en förtrollande historia om vänskap, att hjälpa andra och att inte döma.

 

Här kan du läsa mer om boken “Den försvunna regnbågen”.

Boktitel: Karma och Jonar: Under ytan, del 2

 

Bokserie: Karma och Jonar

 

Andra delbokserien: Karma och Jonar: Trollkarlens Ö

 

Karma och Jonars hemsida

 

Författare: Zelda Falköga

 

Illustratör: Henric Aryee

 

Kategori: Fantasy, äventyr, sagoväsen, undervattenberättelse, vänner, god mot det onda, magisk realism

 

Provläs boken

 

ISBN: 978-91-89585-75-1

 

Utgiven av: Bookmark förlag

 

Ta del av boken som ljudbok och E-bok via: Bookbeat   och Storytel

 

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd. Bookmark förlag

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar