Läslovsaktiviteter

 
När det är lov finns tiden för att läsa eller lyssna ikapp alla böcker man inte hunnit med…
Jag har även tidigare skrivit om vikten att hålla igång läsningen under sommaren.
 
 
 
 
Här delat jag även med mig av tips och idéer som man kan göra under barnboksveckan som även går att göra under läslovet på skolbibliotek, bibliotek och andra verksamheter som är öppet under lovet. 
 

Men visste du om att de även finns bokrelaterade aktiviteter att göra tillsammans med familjen. Här nedan kommer jag att berätta dela med mig av olika saker som man kan göra tillsammans med sin familj eller ensam under barnboksveckan, läslovet och under sommaren.

Vi möter Halvdan Viking på museet Vikingaliv.
 

En dagstur till nyöppnade museet Vikingaliv ~ Stockholms nya museum om vikingatiden på Djurgården är ett måste.Vikingaliv vilar på historiska fakta kombinerat med de allra senaste rönen om vikingarnas historia. Fakta som kommer att förmedlas pedagogiskt, lekfullt och interaktivt. Vikingaliv kommer att bjuda på illusioner, fantasi och spännande berättelser.

Ragnfrids Saga är en 11 minuter lång vikingafärd, där du som besökare får följa med på en resa som visar delar av den verkliga vikingahistorien. Här möter du huvudpersonen Ragnfrid och hennes man Harald och får följa med till gårdarna, möta hövdingar, se slavhandeln i öst och plundringen i väst samt följa med i skapandet av makt och religiösa sedvänjor. Genom ljud, ljus, miljöer och stämningar skapas en illusion av att du är där – på plats.

Resan börjar hos Ragnfrid och Harald, på det vackra men tärda Frösala gård i Uppland och tar dig sedan med via Birka, över Östersjön till Kiev och Miklagård och slutligen vidare till Hedeby och de engelska öarna. Kommer Harald att överleva stormar och drabbningar för att rädda gården?

~Detta är en helt magisk lite resa som riktar sig från 7 år, som jag anser att man bör börja med innan man går på själva utställningen. Den är så bra gjort, med härliga effekter tillsammans med underbart uppbyggda dioraman och med så levande figurer tillsammans ljud, bild och de härliga effekterna blir det en resa tillbaka i tiden som du inte kommer glömma bort i första taget.

Vem är då Halvdan Viking?

Jo, en smart pojke i tioårsåldern och bor i vikingabyn Östbyn.

Som vi får läsa om i böckerna Halvdan Viking skrivna av Martin Widmark och illustrerade av Mats Vänehem.


Här finns gott om möjligheter att utveckla ett historiskt intresse för 6-10 år och är perfekt att läsas eller lyssnas på innan man ska besöka Vikingaliv för på museet kommer man att träffa på Halvdan Viking och hans vän Meia som visar de yngre besökarna hur det var att leva på vikingatiden.

Bild

 
 
 

Bild

 

Här har jag skapat en boktrailer till bokserien Halvdan Viking

Om Halvdan och hans vän Meia får vi följa under deras liv och deras olika äventyr i en miljö som utspelar sig under vikingatiden, just när kristendomen är på intåg.
 
Ta del av den separata bokrecensionen kring bokserien Halvdan Viking.

Det finns även lärarhandledning till de första böckerna på bokförlagets hemsida.

Det finns många bra böcker kring vikingatiden och här har jag gjort en affisch med några riktigt bra vikingaböcker. Jag har även skapat ett temainlägg om böcker kring “Forntiden – Från bondestenåldern till vikingatiden.”
 

 

Bild

PAX för att gå promenix.

De är nog inte så många barn och unga läsare som missat PAX böckerna och nu finns även möjligheten att lyssna på bokserien via Storytale. Har ni ännu inte hunnit läsa alla böcker, varför inte ta chansen medan ni åker på bilsemester lyssna på bokserien tillsammans hela familjen. 

Bokserien riktar sig till 9-12 år, men läser eller lyssnar man tillsammans med en vuxen så passar den från 7 år. 

Pax”-böckerna är skrivna av Åsa Larsson och Ingela Korsell och illustrerad av Henrik Jonsson. Handlingen utspelar sig i nutid Mariefred, men har övernaturliga inslag kopplade till nordiska mytologi och folktro. 
Huvudpersoner i böckerna är bröderna Alrik och Viggo. Bröderna får ett uppdrag att bevara Mariefred från ondskans krafter och att skydda det hemliga magiska biblioteket som ligger under en kulle i staden. Serien ska komma ut i tio delar. Den åttonde delen, ”Vit­ormen”, har precis släppts och del nio ska komma i höst. Böckerna har liksom allt: både fantasy, spänning och skräck samtidigt som den innehåller vardag, humor och sorg.

I bokserien PAX ingår: Nidstången, Grimmen, Bjäran, Mylingen, Gasten, Näcken, Pesten,  Vitormen, Maran och Draugen.

Här kan ni ta del av den separata bokrecensionen kring Pax bokserien.

Här finns det även tillgång till gratis lärarhandledning till böckerna.

Jag har även skapat en Pax bokaffisch. och affischer på böcker som påminner om Pax böckerna och faktaböcker om väsen. Samt en tipspromenad.
 
 
 

Bild

För alla som läst eller lyssnat på serien måste jag tipsa om att ta raka vägen till Mariefred.

Där du nu kan uppleva bokserien ”Pax” på ett alldeles nytt sätt: Genom en ljudvandring i Mariefred där böckerna utspelar sig

Hur går då ljudvandringen till? 

Det du behöver är en Iphone 5 eller senare (vandringen fungerar inte på andra telefoner) och ett par hörlurar. Ladda ner appen Guidly (den är gratis) och bege dig sedan till runstenarna utanför Gripsholms slott i Mariefred. Där väntar en annan huvudperson på dig, den åldrade väktaren Estrid. När du trycker på play ger hon dig ett uppdrag: att bära en magisk sten genom Mariefred till kyrkoruinen där ondskan just nu är som starkast. Om du vågar vill säga. För längs vägen kommer du att möta flera läskiga varelser som vill stoppa dig.

De fanns tidigare en PAX vandring, men då utifrån en karta, med nu är det ett snäpp upp med den här ljudvandringen, för det kändes mer verkligt. Nu när man hör berättelsen och alla ljudeffekter är det som att man verkligen är i böckerna, det blev häftigt. En gång under vandringen hörde man hur någon sprang i gruset, och man vände mig om och såg nästan Alrik komma springandes framför sig.

Fakta och tekniska tips!

Tänk på att ha fulladdade batterier inför vandringen, då du måste kunna ha platstjänsten igång hela tiden. För att ladda ner appen behöver du ett utrymme på ungefär 150 MB i telefonen. Vandringen tar ungefär en timme.

Bild

PAX-GEOCACHING i Mariefred. Geocaching är en gps-stödd variant av skattjakt. En slags utomhuslek som utövas av miljoner människor över hela världen.Tolv cacher ligger ute och väntar på att bli hittade. Bara att ladda ner appen ”geocaching” och köra! 

 

Bli en egen superhjälte i rollspelet Handbok för superhjältar.

Baserat på den oerhört populära och bästsäljande bokserien ”Handbok för Superhjältar” kan du skapa din egen berättelse och bli en hjälte i Lisas gäng och bekämpa brott och elakheter i Rosenhill tillsammans med guidning av regelboken ”Handbok för Superhjältar: Rollspelet” .

Här kan du läsa mer om rollspelet.

Häng med Lasse och Maja på sommarlov!

Bild

 
Gillar du att läsa kluriga deckare och lista ut kniviga knepigheter? Då kommer du att gilla Lasse Majas sommarlovsböcker.
 
Det finns hittills 26 böcker i serien ”Lasse Majas Detektivbyrå”, där de populära detektiverna Lasse och Maja löser mysterier. Böckerna riktar sig till de yngre läsare ca 6 till 9 år. Serien handlar om en flicka (Maja) och en pojke (Lasse) som bor i den lilla staden Valleby. De har ett brinnande intresse för mysterier, och har därför startat en detektivbyrå. De brukar ofta hjälpa polismästaren med svåra fall som att hitta vem som stjäl dyra saker som plånböcker, klockor och mobiltelefoner. Böckerna utspelar sig alla i Valleby och stadens geografiska uppbyggnad framgår av den karta som inleder varje volym. Persongalleriet har en central roll i böckerna och samma person återkommer i flera volymer.
 
I serien Lasse Majas Detektivbyrå ingår:

​Diamantmysteriet
Hotellmysteriet
Cirkusmysteriet
Cafémysteriet
Mumiemysteriet
Biografmysteriet
Tågmysteriet
Tidningsmysteriet
Skolmysteriet
Guldmysteriet
Saffransmysteriet
Zoomysteriet, Biblioteksmysteriet
Fotbollsmysteriet
Kyrkomysteriet,
Kärleksmysteriet, Galoppmysteriet
Campingsmysteriet
Sjukhusmysteriet,
Simborgarmysteriet
Födelsedagsmysteriet
Schlagersabotören Cykelmysteriet
Brandkårsmysteriet
Fängelsemysteriet
Modemysteriet.
Silvermysteriet
 
Men böckerna går att läsa i vilken ordning som helst, då det är fristående berättelser.
 

Lasse Majas sommarlovsböcker är den perfekta läsningen på stranden, i bilen eller på kollo – en härlig blandning av roliga aktiviteter, pysselskoj och en helt ny berättelse om de berömda detektiverna Lasse och Maja i Valleby.Förutom tips på roliga aktiviteter och pysselskoj hittar du en helt ny berättelse om en lurig deckartävling på Valleby skola. Och missa inte den helt nyskrivna roliga novellen “Var är Sylvester?”

I Lasse Majas sommarlovsböcker kan du och dina kompisar hitta en massa kul aktivitetstips som räcker hela sommarlovet!

Testa dina Vallebykunskaper i ett klurigt quiz. Skriv hemliga meddelanden. Rita snygga Lasse Maja-bilder. Lämna signalement och fingeravtryck på kompissidor. Och mycket annat!

Måste du pusta lite? Ta en paus med saft och hembakt kaka, direkt från Valleby! Kakrecept levereras från stadens café.

Eller så kan man besöka Valleby lekparks om ligger i Huddinge kommun i Skogås. Adressen är Härbrevägen 2A.

Parken är alltid öppen och gratis att besöka

Eller gå på den omkringresande utställningen av Cirkus Splendido.

Lös mysteriet på Cirkus Splendido, gå in i cirkusvagnar, besök detektivbyrån och fundera ut chiffer. Den kluriga och interaktiva utställningen bygger på boken Cirkusmysteriet av Martin Widmark och Helena Willis.

Läs mer här vart utställningen ska vara.

Här kan ni läsa om liknande utställningar som baserar sig på olika barnböcker och författare.

Man kan besöka Mulle Meck-parken i Järvastaden där har Mulle Meck och hans vänner samlats. Låt endast fantasin sätta gränser bland Restaurang Chez Nous, Daisy Diesels Garage och hajraketen. 

Parken är alltid öppen och gratis att besöka och den ligger på Gunnarbovägen 91, Solna.

Sommarboken vänder sig till dig mellan 8 och 12 år. Gillar du att prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst, träffa kompisar och fika? Biblioteken ordnar träffar under sommaren. Alla får vara med. Det kvittar hur lite eller hur mycket du läser!

Lustläsning utan prestations- eller tävlingsmoment. Man lånar och läser vad man vill; kapitelböcker, faktaböcker, serier, ljudböcker och daisy. Sommarböckern på folkbiblioteken för att ge barnen en möjlighet att prata om sin läsning.

Kolla om ditt bibliotek är med. 

Om man deltar så får man en boklåda som kan se ut som en gammal trälåda eller en gympapåse, det är olika saker och teman för varje ny sommar.

Det blev ett längre blogginlägg denna gång, men helt klart värt att läsa, att låna böcker på ett bibliotek är mitt sista tips. Tänk dig att nästan ha biblioteket helt för dig själv under högsommaren, medan andra ligger på stranden kan du sitta och läsa i ett tyst bibliotek eller varför inte se om ditt bibliotek kommer ha några andra roliga aktiviteter under sommarlovet.Jag önskar alla en härlig sommar med massa läsning, sol och många glassar.

Om du kommer göra eller gjort någon av aktiviteterna ovan får du gärna svara med vad du tyckte om den aktiviteten.

Dela gärna detta inlägg:

1 161 Replies to “Läslovsaktiviteter”

 1. Superb website you have here but I was wanting to know if you knew of any community forums that cover the same topics talked about here?
  I’d really like to be a part of group where I can get comments from other experienced individuals that share the same
  interest. If you have any suggestions, please let
  me know. Bless you!

 2. Greetings from Los angeles! I’m bored to death at
  work so I decided to check out your site on my iphone during lunch
  break. I really like the knowledge you provide here and can’t wait to take
  a look when I get home. I’m amazed at how fast your
  blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
  Anyhow, very good blog!

 3. Whats up this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors
  or if you have to manually code with HTML. I’m starting
  a blog soon but have no coding know-how so I wanted to
  get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 4. Hi ԝould you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m planning to start my own blog soon bᥙt I’m having a toᥙgh time
  making ɑ decision between ВlogEngine/Wordpгess/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your deѕign and style seems
  different then mоst blogs and I’m lоoking for something completely unique.

  P.S Apologieѕ for beіng off-topic but I had to aѕk!

  Feel free to surf to my site … https://sutkilux.blogspot.com/

 5. Hi there, I discovered your web site by way of Google while
  searching for a comparable subject, your site got here up,
  it appears great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, simply became aware of your
  blog thru Google, and located that it is truly informative.

  I’m gonna be careful for brussels. I’ll appreciate if you happen to continue this in future.

  Many other people will probably be benefited out of your
  writing. Cheers!

 6. เล่นสล็อตแตกง่ายที่มีบริการฝากถอนออโต้รวดเร็วทันใจไม่มีขั้นต่ำ ไม่ต้องนั่งส่งสลิป มีคุณภาพที่บรรเจิดไม่เกิน5วินาที ก็สามารถเล่นเกมสล็อตได้เลย เว็บสล็อตออนไลน์ที่เมื่อลงทะเบียนสมัครสมาชิกใหม่รับในทันทีโบนัส100% รับสิทธิพิเศษมากมายก่ายกองด้านในตัวเกม ทั้งยังยังมีโปรโมชั่นเว็บสล็อตเยอะมากให้เลือกรับ เข้ามาร่วมสนุกและเพลิดเพลินไปกับเราเว็บตรงสล็อตหาเงินออนไลน์ที่สบายเพียงแค่มีเพียงโทรศัพท์เคลื่อนที่หรือคอมพิวเตอร์เพียงเท่านั้น เสี่ยงดวงได้ทุกหนทุกแห่ง ฝากถอนไม่มีอย่างน้อยเบิกเงินได้ไม่ยั้งตลอด
  24 ชั่วโมง SLOTLIVE22
  เล่นเกมสล็อตมือถือกล้วยๆรวมทั้งมีเกมให้เลือกเล่นล้นหลามนานาประการค่ายไม่ว่าจะเป็นPGSLOT AUTO,XOSLOT,เว็บโจ๊กเกอร์,LIVE22 SLOT เลือกได้ตามที่ใจต้องการของผู้เล่น
  อีกทั้งเว็บของเรายังเป็นเว็บสล็อตใหม่ล่าสุดมีความปลอดภัยชำระเงินจริง 100% ไม่มีประวัติการทุจริต มีความล้ำยุค เล่นง่าย
  รองรับระบบภาษาไทย มีเงินรางวัลมาก สล็อตแตกง่ายที่มาแรงชั้น 1 ของเมืองไทย ห้ามคลาดโอกาสที่จะร่ำรวยไปกับพวกเรา playslot888.com
  เล่นได้เงินจริงแน่ๆ มีเกมให้เลือกเล่นมากกว่า 60 เกม จุใจแน่ๆ
  ทั้งยังมีระบบการทดลองเล่นฟรี ไม่เสียตังค์แม้กระทั้งบาทเดียว สนใจลงทะเบียนสมัครสมาชิกวันนี้รับเครดิตฟรีไปเลย
  50%

 7. Finding ชอบ อยู่เพียงผู้เดียว รวม ชอบ ไปยัง โพสต์ของคุณ ปกติ มี
  ไลค์จาก Facebook เพื่อนสนิท It’s
  important to รอ สำหรับพวกเขา เพื่อนสนิท
  รักพวกเขา สถานะของเราหรือส่ง การรับ ไลค์ก็เหมือน ได้รับ ความน่าเชื่อถือ
  ที่ เราเป็น ชอบกันใน โซเชียลเน็ตเวิร์ก.

  เช่นเดียวกับชอบ ไม่สามารถ ข่มขู่ ซึ่งกันและกัน การหาชอบ เป็นเพียง กำหนดโดย ความปรารถนา ของ ทั้งหมด ที่ต้องการ มอบให้แก่พวกเขา เหมือน พัฒนา แฟน หน้าเว็บไซต์, โดยไม่คำนึงถึง วัตถุประสงค์ มันเป็น ทำสำหรับ แต่ ได้มา คนวันนี้ถึง มาก ชอบ
  เว็บไซต์
  ทั้งหมดนี้ ใช้เวลาเพียง สองสามนาที เพื่อให้สำเร็จ และ get it done
  ใน เพียงไม่กี่ ไม่ซับซ้อน วิธีการ.
  คุณสามารถค้นหา ไม่ซับซ้อน มาตรการ.

  เพราะ คุณจะพบ a วิธีการสำหรับสูบไลค์ด้วย คุณภาพสูง
  มีเซิร์ฟเวอร์ หลัก ที่สนับสนุน มาก บุคคล มูลนิธิ มั่นใจ ที่ทุกอย่าง อย่างที่คุณ ได้รับคือ
  คุ้มค่า เงินสด ชดเชย สุดท้ายแต่ไม่ท้ายสุด พยายาม ใช้ประโยชน์จาก เช่นเดียวกับปั๊ม บริการ ทันที เรา รับประกัน
  ว่าคุณจะ ไม่เคย จะ ไม่มีความสุข
  เช่นเดียวกับการสูบน้ำ เป็นไปได้ที่ ต้องแน่ใจว่า ทุก
  ๆ อย่าง เช่น added to your เว็บไซต์ คือ บุคคลที่ชอบ Fb คน ไม่มีเหมือนการสูบ สนับสนุน ให้กับ แต่ละ iOS
  และ Android วิธีการ เว็บไซต์ ของเราสามารถปั๊มไลค์
  แลกเปลี่ยน ไลค์ ใส่, รูปภาพ,
  standing, comments และ {you will find|you’ll find|y

 8. Thanks for your personal marvelous posting! I truly enjoyed
  reading it, you’re a great author. I will remember to bookmark your blog and will come back someday.
  I want to encourage you to continue your
  great writing, have a nice weekend!

 9. Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely wonderful.
  I really like what you’ve acquired here, certainly like what you
  are stating and the way in which you say it.
  You make it entertaining and you still take care of to keep
  it smart. I can’t wait to read far more from you.
  This is really a great site.

 10. I must thank you for the efforts you have put in writing this site.
  I really hope to see the same high-grade blog
  posts from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has
  motivated me to get my very own blog now 😉

 11. Thanks for the marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you might
  be a great author. I will ensure that I bookmark your blog and will often come back down the road.
  I want to encourage you to ultimately continue your great work, have a nice
  day!

 12. Hi I am so glad I found your weblog, I really found you by error,
  while I was searching on Askjeeve for something else, Nonetheless I am here now
  and would just like to say many thanks for a marvelous post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have saved it
  and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to
  read a lot more, Please do keep up the awesome job.

 13. Xin chào đây, Bạn đã hoàn thành một сông việc
  tuyệt vời. Tôi ѕẽ chắc chắn tìm hiểu nó và cá nhân đề xuất cho bạn bè của tôi.

  Tôi tự tin һọ sẽ được һưởng lợi từ trang web nàʏ.

  my website :: Mê Laptop

 14. What i do not understood is in reality how you’re now
  not really a lot more well-appreciated than you might be
  now. You’re very intelligent. You know therefore considerably on the
  subject of this matter, produced me in my view imagine it from numerous varied angles.
  Its like men and women aren’t involved unless
  it’s something to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs excellent.
  Always deal with it up!

 15. Chào bạn! Đіều này hơi lạc đề nhưng tôi
  cần một số hướng dẫn từ một blog đã có tên tᥙổi.
  Сó khó để thiết lập blog ϲủɑ riêng bạn không?
  Tôi không rành lắm nhưng tôi có thể tìm ra mọi tһứ khá nhanh.
  Tôі đang nghĩ về việc thiết lập củа riêng mình nhưng tôi không chắc nên ƅắt đầu từ đâu.

  Ᏼạn có bất kỳ điểm hoặc đề xuất nào
  không? Ⅽảm ơn

  Αlso visit mү homepаge Mê Laptop

 16. Xin chào, tôi tin rằng tôі thấy bạn đã
  truy сập blog so tôi đã đến để quay lại
  muốn?. tôi là cố ɡắng trong việc tìm kiếm đіều để nâng cao trang web
  củɑ tôi! Tôi đoán nó đủ để sử dụng
  một số khái niệm của bạn !!

  Aⅼso visit my site: Laptop DELL

 17. เว็บตรง ค่าย pgมาแรงกระทั่งฉุดไม่อยู่ เล่นง่าย จ่ายทุกบิล ทำเทิร์นน้อยสำหรับโบนัส และก็ โปรโมชั่นที่ท่านเลือก ได้รับการช่วยส่งเสริมจากเว็บไซต์ pgslotgame.vip ที่เปิดให้บริการPGSLOTมานานกว่า 3 ปี
  เหมาะสำหรับผู้เล่นทุกระดับ
  ไม่ว่าจะเป็นผู้เล่น ทุนน้อย
  ทุนหนัก ก็สามารถเล่นได้ มีบุคลากรคอยดูแลท่าน ตลอด 24 ชั่วโมง พร้อมระบบฝากถอนออโต้ใช้งานง่ายไม่ต้องโหลดแอพสามารถเข้าเล่นผ่านหน้าเว็บได้ทันที มีผู้เล่นเยอะแยะจากทั่วทุกประเทศในโลก ลงทะเบียนสมัครสมาชิกกับพวกเราวันนี้ รับโบนัสฟรี 100% นอกจากนี้ยังมีการแจกวิธีการเล่นสล็อตฟรีๆทุกวัน รวมเกมส์พีจี สล็อตตื่นเต้นตื่นเต้นไม่ว่าจะเป็นเกมส์เกม สล็อตแตกง่ายที่สุดหรือกีฬาฟุตบอลจากลีกชั้นแนวหน้าทั่วโลก และรวมถึงฟุตบอลรายการต่างๆเยอะแยะ ที่เปิดให้คุณมาเพลินมากกว่าทุกๆที่ เปิดประสบการณ์ที่สนุกสนานที่สุด
  ได้กำไรสูงที่สุด เพราะเราเป็นสล็อต ไม่ ผ่าน เอเย่นต์ที่ดีที่สุดในไทย ยืนยันเรื่องเกี่ยวกับการจ่ายเงินแน่ๆ เพราะเหตุว่าเว็บไซต์ของเรานั้นมีความมั่นคงและยั่งยืนและไม่เป็นอันตราย100% เว็บสล็อตเว็บตรง

 18. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get setup?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% certain. Any tips or
  advice would be greatly appreciated. Thanks

 19. I feel that is among the most important information for me.
  And i am happy reading your article. But wanna statement on few basic things, The website taste is wonderful,
  the articles is really nice : D. Just right activity, cheers

 20. I want to share a message that has been spreading all over the internet that concerns the times we are living in. Whether you believe in God or not, this is a must read message!

  We can see throughout time how we have been slowly conditioned to come to this point where we are on the verge of a cashless society. Would it surprise you to know that the Bible foretold of this event? Don’t believe me? This may be the most imporant message you will read in these times…please do not ignore this!

  This messsage reveals what the Mark of the Beast is, and the meaning behind counting a number people have been pondering for centuries, 666. This message also shares why Barack Obama is the Antichrist. This is truly a message from God!

  In the Revelation of Jesus Christ given to the apostle John, we read:

  “He (the false prophet who deceives many by his miracles) causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.

  Here is wisdom. Let him who has understanding calculate the number of the beast, for it is the number of a man: His number is 666” (Revelation 13:16-18 NKJV).

  Referring to the last generation, this could only be speaking of a cashless society. Why? Revelation 13:17 tells us that we cannot buy or sell unless we receive the mark of the beast. If physical money was still in use, we could buy or sell with one another without receiving the mark. This would contradict scripture that says we must have the mark to buy or sell. So, it deduces itself to this conclusion.

  These verses could not be referring to something spiritual as scripture references two physical locations (our right-hand or forehead) stating the mark will be on one “OR” the other. It once again deduces itself to this conclusion.

  Also, how could you determine who truly has a spiritual mark so that they may buy or sell? And, as you will read further in this article, to have the mark of the beast is the same to have the name of the beast, or the number of its name. You will begin to see even more clearly why this mark cannot be something purely spiritual.

  Here is where it really starts to come together. It is shocking how accurate the Bible is concerning the RFID microchip. These are notes from a man named Carl Sanders who worked with a team of engineers to help develop this microchip in the late 1960’s.

  “Carl Sanders sat in seventeen New World Order meetings with heads-of-state officials such as Henry Kissinger and Bob Gates of the C.I.A. to discuss plans on how to bring about a one-world system. The government commissioned Carl Sanders to design a microchip for identifying and controlling the peoples of the world—a microchip that could be inserted under the skin with a hypodermic needle (a quick, convenient method that would be gradually accepted by society).

  Carl Sanders, with a team of engineers behind him, with U.S. grant monies supplied by tax dollars, took on this project and designed a microchip that is powered by a lithium battery, rechargeable through the temperature changes in our skin. Without the knowledge of the Bible (Brother Sanders was not a Christian at the time), these engineers spent one-and-a-half-million dollars doing research on the best and most convenient place to have the microchip inserted.

  Guess what? These researchers found that the forehead and the back of the hand (the two places Revelation says the mark will go) are not just the most convenient places, but are also the only viable places for rapid, consistent temperature changes in the skin to recharge the lithium battery. The microchip is approximately seven millimeters in length, .75 millimeters in diameter, about the size of a grain of rice. It is capable of storing pages upon pages of information about you. All your general history, work history, crime record, health history, and financial data can be stored on this chip.

  Brother Sanders believes that this microchip, which he regretfully helped design, is the “mark” spoken about in Revelation 13:16-18. The original Greek word for “mark” is “charagma,” which means a “scratch or etching.” It is also interesting to note that the number 666 is actually a word in the original Greek. The word is “chi xi stigma,” with the last part, “stigma,” also meaning “to stick or prick.” Carl believes this refers to a hypodermic needle (see photo).

  Mr. Sanders asked a Boston Medical Center doctor what would happen if the lithium contained within the RFID microchip leaked into the body. The doctor responded that if the microchip broke inside a human body, the lithium would cause a severe and painful wound filled with pus. This is what the book of Revelation says:

  “And the first (angel) went, and poured out his vial on the earth; and there fell a noisome and grievous sore on the men which had the mark of the beast, and on them which worshipped his image” (Revelation 16:2).

  THE HIDDEN MEANING BEHIND THE NUMBER 666 REVEALED!

  What I first want to mention, before I share what the Holy Spirit has revealed to me concerning the number of the beast, is that God confirms in threes. We can see this throughout scripture:

  “For there are three that bear witness in heaven: the Father, the Word, and the Holy Spirit; and these three are one” (1 John 5:7 NKJV).

  “and that He was buried, and that He rose again the third day according to the Scriptures” (1 Corinthians 15:4 NKJV).

  “…Holy, holy, holy, Lord God Almighty, Who was and is and is to come!” (Revelation 4:8 NKJV).

  There are many more examples, but I thought I would just share three of them to make the point.

  Examining Revelation 13:16,17,18, the first group of three I would like to point out is that the mark of the beast is described in three separate verses, 16, 17 and 18.

  The next three I see is in verse 16, “He causes all…” is followed by three contrasting categories of people,

  1 – “both small and great,
  2 – rich and poor,
  3 – free and slave…”.

  Then unto verse 17, it opens with, “and that no one may buy or sell except one who has…”, followed by three explanations of what one must have to buy or sell,

  1 – “…the mark
  2 – or the name of the beast,
  3 – or the number of his name”.

  Now unto verse 18, we read “Let him who has understanding calculate…”, which is followed by,

  1 – “the number of the beast,
  2 – for it is the number of a man:
  3 – His number is 666”.

  The last three I see is the number “6” being used three times in a row. The reason I’m making this point about God confirming in three is because it is the key to unlocking how to calculate the number 666.

  Throughout the centuries there have been people trying to calculate numbers based on titles and names that come up to the number 666 to identify one person, the Antichrist; but from Revelation 13:18, I do not see where God is telling us to count up to 666, but rather to count the number of the beast. This number is identified as 666. So the verse is telling us to count the number 666.

  What does it mean to count? It means to add up. So how could we add up 666? Remember my previous point about God confirming in threes is key to unlocking the number 666. So logically, what would be the best way to count the number 666? To count it equally by using the rule of three based off the number.

  We cannot count it equally as 600+60+6, this would also bring us back to the start.

  We cannot count it as 600+600+600, or 60+60+60 because there are no zeroes in between or at the end of 666.

  The only logical option is 6+6+6=18.

  What is interesting is that the verse that reveals for us to count the number itself is verse 18 (there a total of 18 verses in Revelation Chapter 13).

  Another interesting point is the only two other combinations (making a total of three possible combinations) for placing a “+” symbol in between 666 are:

  66+6=72 and 6+66=72.

  Add both 72’s together and you get 144.

  Why the number 144 is worth our attention is because the verse following Revelation 13:18 is the first time in the Bible where the 144,000 are being described in detail:

  “Then I looked, and behold, a Lamb standing on Mount Zion, and with Him one hundred and forty-four thousand, having His Father’s name written on their foreheads…” (Revelation 14:1).

  Now if you add up all three numbers from counting 666 by moving the “+” symbol around, it would be 72+72+18=162. What is compelling about the number 162, is, if you divide 144,000 by 162, you get 888. The name of Jesus in Greek gematria adds up to 888. The New Testament was originally written in the Greek language. Revelation 14:1 not only mentions the 144,000, but also the Lamb who is Jesus.

  Now what is interesting about the number for Jesus, 888, is that if you apply the same formula that was used to count 666, you get 8+8+8=24. Why the number 24? Revelation chapter 4 tells us there are 24 elders seated around the throne of God. This is the same throne where Jesus sits.

  Now if you take:

  8+8+8=24

  8+88=96

  88+8=96

  you get 24+96+96=216.

  Take 144,000 divided by 216 and you get 666.

  Remember that this was the same exact formula we used to count the number 666 that ultimately brought forth the number 888.

  Here is a quick recap to demonstrate how this formula confirms itself as being the true way to count 666:

  1: 6+6+6=18 > 66+6=72 > 6+66=72 > 18+72+72=162

  2: 144,000 divided by 162=888

  3: 8+8+8=24 > 88+8=96 > 8+88=96 > 24+96+96=216

  4: 144,000 divided by 216=666

  1: 6+6+6=18 > 66+6=72…

  As you can see, it is perpetual. And remember that we consistently used a formula that worked in threes being the number that God uses for confirmation.

  Here is another mathematical confirmation: 144,000 divided by 6, divided by 6, divided by 6 (6,6,6) equals 666.

  So what could this mean? Well we know in this world we are identified by numbers in various forms. From our birth certificate to social security, as well as our drivers license; being identified based on a system of ruler ship. So it is possible that this RFID microchip will contain a new identification that has a total of 18 characters (6+6+6).

  “here the wisdom is, the one having the mind let him calculate the number of the wild beast, number for “of human” it is, and the number of it 666″ (Revelation 13:1, Greek Translation).

  The Greek word “anthrōpos” being used in verse 18 where it says “of human” is the Greek strongs concordance G444. The first two definitions of the word are “a human being, whether male or female”, and, “generically, to include all human individuals”. Could the number of the beast apply to all mankind?

  In the Greek (the New Testament was originally written in the Greek language), and other translations, you will notice the beast is described as an “it”, instead of “him”. The reason I’m making this point is because when a translation says “His number is 666”, this would imply a singular person, the Antichrist. But by saying “the number of it 666”, implies that it is of the beast system as a whole.

  We can know the number of the beast cannot be to identify products (like a new barcode) to buy or sell because scripture says we cannot buy or sell without the number of the beast. What am I getting at? There will be instances where you could buy something someone made themselves and it wouldn’t have a store branded identification on it. But for this number to be in our chips, that is where it must be to conclude ultimately that we cannot buy or sell without having the number of the beast. As previously mentioned in Revelation 13:18, the number of the beast (6+6+6=18) is a “human number”, definition “generically, to include all human individuals”.

  Truly a great division is taking place between good and evil—both spiritually and physically (riots, unrest, politics). If you take the current year 2020 and divide it by the number 666 (known for its satanic implications) you will get the number 30330. This number 30330 happens to be the number used to vote for Joe Biden and Kamala Harris. Freaky? And one thing is certain, 2020 is truly being divided by Satan. He is the master deceiver and spreader of chaos. Jesus calls him the father of lies.

  So I looked up this number 30330 concerning Joe Biden, and I found this information:

  If you send a text to that number (at that time), you would get a response asking to support Joe’s campaign to take down Donald Trump, with one part in caps saying “CHIP IN >>” pointing to a link to go and donate.

  “CHIP IN”? Obama has used this phrase in the past on his twitter and people believe it is a subliminal message to receive the mark of the beast, that is to say the implantable RFID microCHIP that will go IN our body.

  Go to: https://2ruth.org to see all the proof!

  Is your name written in the Lamb’s book of life? Jesus says that we must be born again to enter the kingdom of God in the Gospel of John chapter 3.

  “Then a third angel followed them, saying with a loud voice, “If anyone worships the beast and his image, and receives his mark on his forehead or on his hand, he himself shall also drink of the wine of the wrath of God, which is poured out full strength into the cup of His indignation. He shall be tormented with fire and brimstone in the presence of the holy angels and in the presence of the Lamb. And the smoke of their torment ascends forever and ever; and they have no rest day or night, who worship the beast and his image, and whoever receives the mark of his name” (Revelation 14:9-11).

  BARACK OBAMA IS THE ANTICHRIST:

  In the Islamic religion they have man called the Mahdi who is known as their messiah of whom they are waiting to take the stage. There are many testimonies from people online who believe this man will be Barack Obama who is to be the biblical Antichrist based off dreams they have received. I myself have had strange dreams about him like no other person. So much so that I decided to share this information.

  He came on stage claiming to be a Christian with no affiliation to the Muslim faith…

  “In our lives, Michelle and I have been strengthened by our Christian faith. But there have been times where my faith has been questioned — by people who don’t know me — or they’ve said that I adhere to a different religion, as if that were somehow a bad thing,” – Barack Obama

  …but was later revealed by his own family members that he indeed is a devout Muslim.

  So what’s in the name? The meaning of someones name can say a lot about a person. God throughout history has given names to people that have a specific meaning tied to their lives. How about the name Barack Obama? Let us take a look at what may be hiding beneath the surface…

  “And He (Jesus) said to them (His disciples), ‘I saw Satan fall like lightning from heaven'” (Luke 10:18).

  In the Hebrew language we can uncover the meaning behind the name Barack Obama.

  Barack, also transliterated as Baraq, in Hebrew is: lightning

  baraq – Biblical definition:

  From Strongs H1299; lightning; by analogy a gleam; concretely a flashing sword: – bright, glitter (-ing, sword), lightning. (Strongs Hebrew word H1300 baraq baw-rawk’)

  Barak ‘O’bamah, The use of bamah is used to refer to the “heights” of Heaven.

  bamah – Biblical definition:

  From an unused root (meaning to be high); an elevation: – height, high place, wave. (Strongs Hebrew word H1116 bamah baw-maw’)

  The day following the election of Barack Obama (11/04/08), the winning pick 3 lotto numbers in Illinois (Obama’s home state) for 11/5/08 were 666.

  Obama was a U.S. senator for Illinois, and his zip code was 60606.

  The names of both of Obama’s daughters are Malia and Natasha. If we were to write those names backwards we would get “ailam ahsatan”. Now if we remove the letters that spell “Alah” (Allah being the God of Islam), we get “I am Satan”. Coincidence? I don’t think so.

  These are just a few of many evidences why Barack Obama is the Antichrist. You can see many more in my article on the website above, as well as read about the dreams I’ve had concerning this man. I’m more than convinced that God has shown me that he is without a doubt the Antichrist, and we will see him rise to power in the not so dinstant future.

  Jesus stands alone among the other religions who say to rightly weigh the scales of good and evil, and to make sure you have done more good than bad in this life. Is this how we conduct ourselves justly in a court of law? Bearing the image of God, is this how we project this image into our reality?

  Our good works cannot save us. If we step before a judge, being guilty of a crime, the judge will not judge us by the good that we have done, but rather the crimes we have committed. If we as fallen humanity, created in God’s image, pose this type of justice, how much more a perfect, righteous, and Holy God?

  God has brought down His moral law’s through the 10 commandments given to Moses at Mt. Sinai. These laws were not given so we may be justified, rather that we may see the need for a savior. They are the mirror of God’s character of what He has put in each and every one of us, with our conscious bearing witness that we know that it is wrong to steal, lie, dishonor our parents, and so forth.

  We can try and follow the moral laws of the 10 commandments, but we will never catch up to them to be justified before a Holy God. That same word of the law given to Moses became flesh over 2000 years ago in the body of Jesus Christ. He came to be our justification by fulfilling the law, living a sinless perfect life that only God could fulfill; even bringing the law to it’s truest light by stating, “You have heard that it was said to those of old, ‘You shall not commit adultery.’ But I say to you that whoever looks at a woman to lust for her has already committed adultery with her in his heart” (Matthew 5:27-28).

  The gap between us and the law can never be reconciled by our own merit, but the arm of Jesus is stretched out by the grace and mercy of God. And if we are to grab on, through faith in Him, He will pull us up being the one to justify us. As in the court of law, if someone steps in and pays our fine, even though we are guilty, the judge can do what is legal and just and let us go free. That is what Jesus did almost 2000 years ago on the cross. It was a legal transaction being fulfilled in the spiritual realm by the shedding of His blood.

  Because God is Holy and just, the wrath that we deserve could not go unnoticed. Through the perfect righteousness and justice of God’s character, it must be dealt with, it must be quenched, it must be satisfied.

  For God takes no pleasure in the death of the wicked (Ezekiel 18:23). This is why in Isaiah chapter 53, where it speaks of the coming Messiah and His soul being a sacrifice for our sins, why it says it pleased God to crush His only begotten Son.

  This is because the wrath that we deserve was justified by being poured out upon His Son. If that wrath was poured out on us, we would all die and go to hell. God created a way of escape by pouring it out on His Son whose soul could not be left in Hades, but was raised to life on the third day and seated at the right hand of God in power.

  So now when we put on the Lord Jesus Christ (Romans 13:14), God no longer sees the person who deserves His wrath, but rather the glorious image of His perfect Son dwelling in us, justifying us as if we received the wrath we deserve, making a way of escape from the curse of death.

  Now what we must do is repent and put our trust and faith in the savior, confessing and forsaking our sins. This is not just a head knowledge of believing in Jesus, but rather receiving His words, taking them to heart, so that we may truly be transformed into the image of God. Where we no longer live to practice sin, but rather turn from our sins and practice righteousness through faith in Him.

  Jesus answered, “Most assuredly, I say to you, unless one is born of water and the Spirit, he cannot enter the kingdom of God. That which is born of the flesh is flesh, and that which is born of the Spirit is spirit. Do not marvel that I said to you, ‘You must be born again'” (John 3:5-7).

  Come before the Lord with a contrite spirit, humble yourself, ask Him for His forgiveness, to receive the free gift of His salvation, to receive His Holy Spirit, so that you may be transformed into a new creature, into a child of the living God.

  There is a reason why the words of Jesus have been translated in to over 2000 languages, and nothing comes remotely close (the Quran just over 100), because there is a God in heaven who desires to have a relationship with you, to know Him through His word, as that is how we personally get to know anybody. There is a reason why it is the year 2021, because Jesus came to earth just over 2000 years ago fulfilling major prophecy causing a divide in our timeline.

  Jesus loves you! Seek Him while He may be found! We must repent and turn from practicing sin…for if we are not following Jesus, we are following the devil. There is no neatural ground. We are either living in the lie, or the truth. God bless you!

 21. [url=http://tadalafildtab.com/]cialis canada pharmacy[/url] [url=http://onlinecialispills.com/]how to get cialis[/url] [url=http://sildenafilcitratebuying.com/]where can you buy viagra in south africa[/url] [url=http://drugstore.live/]buy online pharmacy uk[/url] [url=http://sildalis.quest/]buy sildalis[/url] [url=http://buyviagrawithnorx.com/]sildenafil buy[/url] [url=http://prazosin.monster/]prazosin for cats[/url] [url=http://cleocin.today/]clindamycin without prescription[/url] [url=http://lopressor.quest/]lopressor generic cost[/url] [url=http://fildena.today/]fildena 100 usa[/url]

 22. [url=http://viagrahpills.com/]can you buy viagra over the counter australia[/url] [url=http://buypaxil.quest/]paroxetine medicine[/url] [url=http://actadalafil.com/]female cialis online[/url] [url=http://sildenafilcitratep.com/]buy generic viagra in us[/url] [url=http://viagragenericorder.com/]sildenafil 58[/url] [url=http://sildenafilnh.com/]viagra 25 mg online[/url] [url=http://gencialistablets.com/]buy cialis soft[/url] [url=http://tadalafilbtabs.com/]cialis 5 mg best price usa[/url] [url=http://buycelexa.quest/]celexa 30 mg[/url] [url=http://ivermectinttabs.com/]ivermectin 0.5[/url]

 23. [url=http://avodart.monster/]where to buy avodart[/url] [url=http://onlinecialispills.com/]buy made in usa cialis online[/url] [url=http://ivermectinytab.com/]ivermectin virus[/url] [url=http://sildenafilcitratebuying.com/]buy women viagra online[/url] [url=http://benicar.quest/]compare benicar prices[/url]

 24. [url=http://buyfemaleviagra.com/]female version of viagra[/url] [url=http://sildenafilltabs.com/]how to order viagra pills[/url] [url=http://prazosin.monster/]prazosin 5 mg brand name[/url] [url=http://viagrawtab.com/]viagra best price usa[/url] [url=http://onlinecialispills.com/]how much is cialis 10mg[/url] [url=http://viagragenericorder.com/]sildenafil gel india[/url] [url=http://sildenafilxc.com/]viagra pills online usa[/url] [url=http://glucophage.monster/]metformin 104 pill[/url] [url=http://sildenafilgmed.com/]buy viagra online from mexico[/url] [url=http://xiviagra.com/]viagra prescriptions[/url]

 25. 4 фотки 1 слово 4 букв
  когда была написана картина

  [url=http://bestfotoposter.ru/poedinok-peresveta-s-chelubeem-kartina-vasnecova]пересвет картина васнецова[/url]
  [url=http://bestfotoposter.ru/na-kartine-izobrazhena-veselaya-derevenskaya-svadba]на картине изображена[/url]
  [url=http://dab-info.ru/fekalnye-nasosy/fekalnyiy-nasos-alko]насос алко для чистой воды[/url]

 26. [url=http://viagraxtabs.online/]price for viagra in canada[/url] [url=http://buyingcheapcialispill.quest/]cialis prices in mexico[/url] [url=http://buyviagra50mgpills.monster/]buy viagra online new zealand[/url] [url=http://ivermectinforrhumans.online/]ivermectin 20 mg[/url] [url=http://cialisfor.online/]cialis canada 20 mg[/url]

 27. Thank you for including the attractive images– so open to a feeling of contemplation.
  [url=https://trew24.ru]гидра не работает[/url]
  [url=https://trew-24.ru]гидр[/url]
  [url=https://rollsnews.site]тор сайт наркотиков[/url]
  [url=https://rolls-news-ru.online]hydra site[/url]
  [url=https://rollsnews.space ]гидр[/url]

  Thanks for consisting of the gorgeous images– so open to a sense of contemplation.

 28. I want to share a message that has been spreading all over the internet that concerns the times we are living in. Whether you believe in God or not, this is a must read message!

  We can see throughout time how we have been slowly conditioned to come to this point where we are on the verge of a cashless society. Would it surprise you to know that the Bible foretold of this event? Don’t believe me? This may be the most imporant message you will read in these times…please do not ignore this!

  This messsage reveals what the Mark of the Beast is, and the meaning behind counting a number people have been pondering for centuries, 666. This message also shares why Barack Obama is the Antichrist. This is truly a message from God!

  In the Revelation of Jesus Christ given to the apostle John, we read:

  “He (the false prophet who deceives many by his miracles) causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.

  Here is wisdom. Let him who has understanding calculate the number of the beast, for it is the number of a man: His number is 666” (Revelation 13:16-18 NKJV).

  Referring to the last generation, this could only be speaking of a cashless society. Why? Revelation 13:17 tells us that we cannot buy or sell unless we receive the mark of the beast. If physical money was still in use, we could buy or sell with one another without receiving the mark. This would contradict scripture that says we must have the mark to buy or sell. So, it deduces itself to this conclusion.

  These verses could not be referring to something spiritual as scripture references two physical locations (our right-hand or forehead) stating the mark will be on one “OR” the other. It once again deduces itself to this conclusion.

  Also, how could you determine who truly has a spiritual mark so that they may buy or sell? And, as you will read further in this article, to have the mark of the beast is the same to have the name of the beast, or the number of its name. You will begin to see even more clearly why this mark cannot be something purely spiritual.

  Here is where it really starts to come together. It is shocking how accurate the Bible is concerning the RFID microchip. These are notes from a man named Carl Sanders who worked with a team of engineers to help develop this microchip in the late 1960’s.

  “Carl Sanders sat in seventeen New World Order meetings with heads-of-state officials such as Henry Kissinger and Bob Gates of the C.I.A. to discuss plans on how to bring about a one-world system. The government commissioned Carl Sanders to design a microchip for identifying and controlling the peoples of the world—a microchip that could be inserted under the skin with a hypodermic needle (a quick, convenient method that would be gradually accepted by society).

  Carl Sanders, with a team of engineers behind him, with U.S. grant monies supplied by tax dollars, took on this project and designed a microchip that is powered by a lithium battery, rechargeable through the temperature changes in our skin. Without the knowledge of the Bible (Brother Sanders was not a Christian at the time), these engineers spent one-and-a-half-million dollars doing research on the best and most convenient place to have the microchip inserted.

  Guess what? These researchers found that the forehead and the back of the hand (the two places Revelation says the mark will go) are not just the most convenient places, but are also the only viable places for rapid, consistent temperature changes in the skin to recharge the lithium battery. The microchip is approximately seven millimeters in length, .75 millimeters in diameter, about the size of a grain of rice. It is capable of storing pages upon pages of information about you. All your general history, work history, crime record, health history, and financial data can be stored on this chip.

  Brother Sanders believes that this microchip, which he regretfully helped design, is the “mark” spoken about in Revelation 13:16-18. The original Greek word for “mark” is “charagma,” which means a “scratch or etching.” It is also interesting to note that the number 666 is actually a word in the original Greek. The word is “chi xi stigma,” with the last part, “stigma,” also meaning “to stick or prick.” Carl believes this refers to a hypodermic needle (see photo).

  Mr. Sanders asked a Boston Medical Center doctor what would happen if the lithium contained within the RFID microchip leaked into the body. The doctor responded that if the microchip broke inside a human body, the lithium would cause a severe and painful wound filled with pus. This is what the book of Revelation says:

  “And the first (angel) went, and poured out his vial on the earth; and there fell a noisome and grievous sore on the men which had the mark of the beast, and on them which worshipped his image” (Revelation 16:2).

  THE HIDDEN MEANING BEHIND THE NUMBER 666 REVEALED!

  What I first want to mention, before I share what the Holy Spirit has revealed to me concerning the number of the beast, is that God confirms in threes. We can see this throughout scripture:

  “For there are three that bear witness in heaven: the Father, the Word, and the Holy Spirit; and these three are one” (1 John 5:7 NKJV).

  “and that He was buried, and that He rose again the third day according to the Scriptures” (1 Corinthians 15:4 NKJV).

  “…Holy, holy, holy, Lord God Almighty, Who was and is and is to come!” (Revelation 4:8 NKJV).

  There are many more examples, but I thought I would just share three of them to make the point.

  Examining Revelation 13:16,17,18, the first group of three I would like to point out is that the mark of the beast is described in three separate verses, 16, 17 and 18.

  The next three I see is in verse 16, “He causes all…” is followed by three contrasting categories of people,

  1 – “both small and great,
  2 – rich and poor,
  3 – free and slave…”.

  Then unto verse 17, it opens with, “and that no one may buy or sell except one who has…”, followed by three explanations of what one must have to buy or sell,

  1 – “…the mark
  2 – or the name of the beast,
  3 – or the number of his name”.

  Now unto verse 18, we read “Let him who has understanding calculate…”, which is followed by,

  1 – “the number of the beast,
  2 – for it is the number of a man:
  3 – His number is 666”.

  The last three I see is the number “6” being used three times in a row. The reason I’m making this point about God confirming in three is because it is the key to unlocking how to calculate the number 666.

  Throughout the centuries there have been people trying to calculate numbers based on titles and names that come up to the number 666 to identify one person, the Antichrist; but from Revelation 13:18, I do not see where God is telling us to count up to 666, but rather to count the number of the beast. This number is identified as 666. So the verse is telling us to count the number 666.

  What does it mean to count? It means to add up. So how could we add up 666? Remember my previous point about God confirming in threes is key to unlocking the number 666. So logically, what would be the best way to count the number 666? To count it equally by using the rule of three based off the number.

  We cannot count it equally as 600+60+6, this would also bring us back to the start.

  We cannot count it as 600+600+600, or 60+60+60 because there are no zeroes in between or at the end of 666.

  The only logical option is 6+6+6=18.

  What is interesting is that the verse that reveals for us to count the number itself is verse 18 (there a total of 18 verses in Revelation Chapter 13).

  Another interesting point is the only two other combinations (making a total of three possible combinations) for placing a “+” symbol in between 666 are:

  66+6=72 and 6+66=72.

  Add both 72’s together and you get 144.

  Why the number 144 is worth our attention is because the verse following Revelation 13:18 is the first time in the Bible where the 144,000 are being described in detail:

  “Then I looked, and behold, a Lamb standing on Mount Zion, and with Him one hundred and forty-four thousand, having His Father’s name written on their foreheads…” (Revelation 14:1).

  Now if you add up all three numbers from counting 666 by moving the “+” symbol around, it would be 72+72+18=162. What is compelling about the number 162, is, if you divide 144,000 by 162, you get 888. The name of Jesus in Greek gematria adds up to 888. The New Testament was originally written in the Greek language. Revelation 14:1 not only mentions the 144,000, but also the Lamb who is Jesus.

  Now what is interesting about the number for Jesus, 888, is that if you apply the same formula that was used to count 666, you get 8+8+8=24. Why the number 24? Revelation chapter 4 tells us there are 24 elders seated around the throne of God. This is the same throne where Jesus sits.

  Now if you take:

  8+8+8=24

  8+88=96

  88+8=96

  you get 24+96+96=216.

  Take 144,000 divided by 216 and you get 666.

  Remember that this was the same exact formula we used to count the number 666 that ultimately brought forth the number 888.

  Here is a quick recap to demonstrate how this formula confirms itself as being the true way to count 666:

  1: 6+6+6=18 > 66+6=72 > 6+66=72 > 18+72+72=162

  2: 144,000 divided by 162=888

  3: 8+8+8=24 > 88+8=96 > 8+88=96 > 24+96+96=216

  4: 144,000 divided by 216=666

  1: 6+6+6=18 > 66+6=72…

  As you can see, it is perpetual. And remember that we consistently used a formula that worked in threes being the number that God uses for confirmation.

  Here is another mathematical confirmation: 144,000 divided by 6, divided by 6, divided by 6 (6,6,6) equals 666.

  So what could this mean? Well we know in this world we are identified by numbers in various forms. From our birth certificate to social security, as well as our drivers license; being identified based on a system of ruler ship. So it is possible that this RFID microchip will contain a new identification that has a total of 18 characters (6+6+6).

  “here the wisdom is, the one having the mind let him calculate the number of the wild beast, number for “of human” it is, and the number of it 666″ (Revelation 13:1, Greek Translation).

  The Greek word “anthrōpos” being used in verse 18 where it says “of human” is the Greek strongs concordance G444. The first two definitions of the word are “a human being, whether male or female”, and, “generically, to include all human individuals”. Could the number of the beast apply to all mankind?

  In the Greek (the New Testament was originally written in the Greek language), and other translations, you will notice the beast is described as an “it”, instead of “him”. The reason I’m making this point is because when a translation says “His number is 666”, this would imply a singular person, the Antichrist. But by saying “the number of it 666”, implies that it is of the beast system as a whole.

  We can know the number of the beast cannot be to identify products (like a new barcode) to buy or sell because scripture says we cannot buy or sell without the number of the beast. What am I getting at? There will be instances where you could buy something someone made themselves and it wouldn’t have a store branded identification on it. But for this number to be in our chips, that is where it must be to conclude ultimately that we cannot buy or sell without having the number of the beast. As previously mentioned in Revelation 13:18, the number of the beast (6+6+6=18) is a “human number”, definition “generically, to include all human individuals”.

  Truly a great division is taking place between good and evil—both spiritually and physically (riots, unrest, politics). If you take the current year 2020 and divide it by the number 666 (known for its satanic implications) you will get the number 30330. This number 30330 happens to be the number used to vote for Joe Biden and Kamala Harris. Freaky? And one thing is certain, 2020 is truly being divided by Satan. He is the master deceiver and spreader of chaos. Jesus calls him the father of lies.

  So I looked up this number 30330 concerning Joe Biden, and I found this information:

  If you send a text to that number (at that time), you would get a response asking to support Joe’s campaign to take down Donald Trump, with one part in caps saying “CHIP IN >>” pointing to a link to go and donate.

  “CHIP IN”? Obama has used this phrase in the past on his twitter and people believe it is a subliminal message to receive the mark of the beast, that is to say the implantable RFID microCHIP that will go IN our body.

  Go to: https://2ruth.org to see all the proof!

  Is your name written in the Lamb’s book of life? Jesus says that we must be born again to enter the kingdom of God in the Gospel of John chapter 3.

  “Then a third angel followed them, saying with a loud voice, “If anyone worships the beast and his image, and receives his mark on his forehead or on his hand, he himself shall also drink of the wine of the wrath of God, which is poured out full strength into the cup of His indignation. He shall be tormented with fire and brimstone in the presence of the holy angels and in the presence of the Lamb. And the smoke of their torment ascends forever and ever; and they have no rest day or night, who worship the beast and his image, and whoever receives the mark of his name” (Revelation 14:9-11).

  BARACK OBAMA IS THE ANTICHRIST:

  In the Islamic religion they have man called the Mahdi who is known as their messiah of whom they are waiting to take the stage. There are many testimonies from people online who believe this man will be Barack Obama who is to be the biblical Antichrist based off dreams they have received. I myself have had strange dreams about him like no other person. So much so that I decided to share this information.

  He came on stage claiming to be a Christian with no affiliation to the Muslim faith…

  “In our lives, Michelle and I have been strengthened by our Christian faith. But there have been times where my faith has been questioned — by people who don’t know me — or they’ve said that I adhere to a different religion, as if that were somehow a bad thing,” – Barack Obama

  …but was later revealed by his own family members that he indeed is a devout Muslim.

  So what’s in the name? The meaning of someones name can say a lot about a person. God throughout history has given names to people that have a specific meaning tied to their lives. How about the name Barack Obama? Let us take a look at what may be hiding beneath the surface…

  “And He (Jesus) said to them (His disciples), ‘I saw Satan fall like lightning from heaven'” (Luke 10:18).

  In the Hebrew language we can uncover the meaning behind the name Barack Obama.

  Barack, also transliterated as Baraq, in Hebrew is: lightning

  baraq – Biblical definition:

  From Strongs H1299; lightning; by analogy a gleam; concretely a flashing sword: – bright, glitter (-ing, sword), lightning. (Strongs Hebrew word H1300 baraq baw-rawk’)

  Barak ‘O’bamah, The use of bamah is used to refer to the “heights” of Heaven.

  bamah – Biblical definition:

  From an unused root (meaning to be high); an elevation: – height, high place, wave. (Strongs Hebrew word H1116 bamah baw-maw’)

  The day following the election of Barack Obama (11/04/08), the winning pick 3 lotto numbers in Illinois (Obama’s home state) for 11/5/08 were 666.

  Obama was a U.S. senator for Illinois, and his zip code was 60606.

  The names of both of Obama’s daughters are Malia and Natasha. If we were to write those names backwards we would get “ailam ahsatan”. Now if we remove the letters that spell “Alah” (Allah being the God of Islam), we get “I am Satan”. Coincidence? I don’t think so.

  These are just a few of many evidences why Barack Obama is the Antichrist. You can see many more in my article on the website above, as well as read about the dreams I’ve had concerning this man. I’m more than convinced that God has shown me that he is without a doubt the Antichrist, and we will see him rise to power in the not so dinstant future.

  Jesus stands alone among the other religions who say to rightly weigh the scales of good and evil, and to make sure you have done more good than bad in this life. Is this how we conduct ourselves justly in a court of law? Bearing the image of God, is this how we project this image into our reality?

  Our good works cannot save us. If we step before a judge, being guilty of a crime, the judge will not judge us by the good that we have done, but rather the crimes we have committed. If we as fallen humanity, created in God’s image, pose this type of justice, how much more a perfect, righteous, and Holy God?

  God has brought down His moral law’s through the 10 commandments given to Moses at Mt. Sinai. These laws were not given so we may be justified, rather that we may see the need for a savior. They are the mirror of God’s character of what He has put in each and every one of us, with our conscious bearing witness that we know that it is wrong to steal, lie, dishonor our parents, and so forth.

  We can try and follow the moral laws of the 10 commandments, but we will never catch up to them to be justified before a Holy God. That same word of the law given to Moses became flesh over 2000 years ago in the body of Jesus Christ. He came to be our justification by fulfilling the law, living a sinless perfect life that only God could fulfill; even bringing the law to it’s truest light by stating, “You have heard that it was said to those of old, ‘You shall not commit adultery.’ But I say to you that whoever looks at a woman to lust for her has already committed adultery with her in his heart” (Matthew 5:27-28).

  The gap between us and the law can never be reconciled by our own merit, but the arm of Jesus is stretched out by the grace and mercy of God. And if we are to grab on, through faith in Him, He will pull us up being the one to justify us. As in the court of law, if someone steps in and pays our fine, even though we are guilty, the judge can do what is legal and just and let us go free. That is what Jesus did almost 2000 years ago on the cross. It was a legal transaction being fulfilled in the spiritual realm by the shedding of His blood.

  Because God is Holy and just, the wrath that we deserve could not go unnoticed. Through the perfect righteousness and justice of God’s character, it must be dealt with, it must be quenched, it must be satisfied.

  For God takes no pleasure in the death of the wicked (Ezekiel 18:23). This is why in Isaiah chapter 53, where it speaks of the coming Messiah and His soul being a sacrifice for our sins, why it says it pleased God to crush His only begotten Son.

  This is because the wrath that we deserve was justified by being poured out upon His Son. If that wrath was poured out on us, we would all die and go to hell. God created a way of escape by pouring it out on His Son whose soul could not be left in Hades, but was raised to life on the third day and seated at the right hand of God in power.

  So now when we put on the Lord Jesus Christ (Romans 13:14), God no longer sees the person who deserves His wrath, but rather the glorious image of His perfect Son dwelling in us, justifying us as if we received the wrath we deserve, making a way of escape from the curse of death.

  Now what we must do is repent and put our trust and faith in the savior, confessing and forsaking our sins. This is not just a head knowledge of believing in Jesus, but rather receiving His words, taking them to heart, so that we may truly be transformed into the image of God. Where we no longer live to practice sin, but rather turn from our sins and practice righteousness through faith in Him.

  Jesus answered, “Most assuredly, I say to you, unless one is born of water and the Spirit, he cannot enter the kingdom of God. That which is born of the flesh is flesh, and that which is born of the Spirit is spirit. Do not marvel that I said to you, ‘You must be born again'” (John 3:5-7).

  Come before the Lord with a contrite spirit, humble yourself, ask Him for His forgiveness, to receive the free gift of His salvation, to receive His Holy Spirit, so that you may be transformed into a new creature, into a child of the living God.

  There is a reason why the words of Jesus have been translated in to over 2000 languages, and nothing comes remotely close (the Quran just over 100), because there is a God in heaven who desires to have a relationship with you, to know Him through His word, as that is how we personally get to know anybody. There is a reason why it is the year 2021, because Jesus came to earth just over 2000 years ago fulfilling major prophecy causing a divide in our timeline.

  Jesus loves you! Seek Him while He may be found! We must repent and turn from practicing sin…for if we are not following Jesus, we are following the devil. There is no neatural ground. We are either living in the lie, or the truth. God bless you!

 29. Liked the photos, i really like the among %image_title%, perfect.
  [url=https://comprarcialis5mg.org/cialis-5-mg-precio/]citax 5 mg precio[/url]
  [url=https://comprarcialis5mg.org/it/]cialis[/url]
  [url=https://comprarcialis5mg.org/it/comprare-spedra-avanafil-senza-ricetta-online/]avanafil prezzo[/url]

 30. Adored the images, i actually like the one of %image_title%, perfecto.
  [url=https://comprarcialis5mg.org/cialis-5-mg-precio/]cialis 5 mg[/url]
  [url=https://comprarcialis5mg.org/it/]cialis 5 mg[/url]
  [url=https://comprarcialis5mg.org/it/comprare-spedra-avanafil-senza-ricetta-online/]avanafil online[/url]

 31. Cruz, 48, remained in custody for the fatal stabbing of a fellow tenant last weekend, only a few days before the victim’s planned
  wedding day. The slaying came as no surprise inside
  the Sand Castle apartment complex, where shaken residents
  recounted tales from the accused killer’s alleged
  years-long reign of terror.
  pubg mobile free account

 32. [url=http://orderbestviagrapills.quest/]sildenafil 20 mg discount coupon[/url] [url=http://bestcialisbuying.monster/]generic tadalafil in usa[/url] [url=http://viagramedicineprescription.quest/]viagra online india price[/url] [url=http://cheapviagra100mg.monster/]sildenafil australia online[/url] [url=http://viagra100.online/]can i buy viagra from india[/url] [url=http://cheapcialis10mgprice.monster/]order cialis canada[/url] [url=http://ordercialis10mglowcost.quest/]average price of cialis 20mg[/url] [url=http://bestcialistabletsforsaleonline.quest/]generic cialis[/url] [url=http://ordercialistabsonline.monster/]cialis online canada[/url] [url=http://cheapcialis20mgtabs.quest/]cheap tadalafil 20mg uk[/url]

 33. Özellikle aktarlarda satılan bir çok gıda takviyesi bulunmaktadır.
  Bunlardan biri olan fx15 içeriği de oldukça merak
  uyandırmaktadır. Web de yer alan bilgilere baktığınız
  zaman içeriğinde Çinko (4 mg), C vitamini (30 mg), Üzüm
  Çekirdeği Eksresi (10 mg), ikro Kristalin Selüloz (98 mg) bulunduğu
  bilgisini görebilmektesiniz. Ürün doğal bir gıda takviyesi olarak geçse de yine
  de kullanmadan önce hekiminizden bilgi almanız gerekmektedir.

  fx15 içeriği

 34. Online platformlarda kilo kontolü için satılan bir çok gıda takviyesi mevcut.

  Bunlar arasında adından sıkça söz ettiren bir üründe
  fx15’dir. Fx15 kullananlar yaptıkları yorumlarla ürün hakkında ciddi anlamda olumlu geri dönüşler yapmışlardır.
  Ürünün içeriğinin doğal olması ve kullanımın kolay olması
  nedeniyle de satışları oldukça yüksektir. Peki siz fazla kilolarınızla
  mücadelede ne kullanıyorsunuz?

  fx15 kullananlar

 35. Fazla kilolarla mücadele de kullanılan ürünlerin başında gelen ve yıllardır adını sıklıkla duyduğumuz fx15 kullanımı hakkında
  bir çok söylem bulunmaktadır. Kimi aç karnına kullandığında fayda görmüş
  kimi su tüketimini arttırdığında; kimi ise kullanıp 1
  hafta sonra gerek görmediğini düşünp kullanıma
  ara vermiştir. Her şeyden önce gıda takviyelerini kullanmadan önce üzerinde ki uyarılara dikkat etmeli ve bilinçli bir tüketici olarak ürünü kullanmalısınız.

  fx15 kullanımı

 36. [url=http://onlinecialis40tab.quest/]tadalafil buy canada[/url] [url=http://purchaseviagra2022.quest/]best viagra for sale[/url] [url=http://genericcialisonline.online/]cheap generic cialis[/url] [url=http://viagra100tablet.online/]sildenafil 50 mg tablet price[/url] [url=http://onlinegenericcialisbuy.online/]cialis cheapest price canada[/url] [url=http://viagracanada.online/]can you buy generic viagra in canada[/url] [url=http://cheaptadalafil.online/]cialis without prescription canada[/url] [url=http://ivermectinetabs.online/]ivermectin goodrx[/url] [url=http://cialise.monster/]cialis 5mg cost canada[/url] [url=http://onlineviagrapillforsaleonline.quest/]100mg viagra pill[/url]

 37. Howdy! I know this is somewhat off-topic but I had to ask.
  Does operating a well-established blog like yours take a large amount of work?

  I am brand new to writing a blog however I do write in my journal every day.
  I’d like to start a blog so I can easily share my personal experience and views
  online. Please let me know if you have any recommendations or tips for
  new aspiring blog owners. Thankyou!

 38. Özellikle pandemi döneminde e-ticaretin hızla
  gelişmesiyle online platformlarda bir çok satıcı satış yapmaya başlamış durumda.
  Bu durum her ne kadar olumlu gözükse de özünde bir çok problem barındırmaktadır.
  Gıda takviyeleri gibi bir çok ürün yetkisiz kişiler tarafından bilinçsiz satılması, olası bir çok negatif durumu da beraberinde getirmektedir.

  Fx15 sipariş etmek isteyen bir kullanıcı web de yaptığı aramada binlerce sonuç ve yüzlerce
  satıcı görebilmektedir. Doğru satıcıyı bulmak ve bilgi alıp sipariş etmek bu anlamda oldukça önemlidir.

  fx15 sipariş

 39. Yirmibirinci yüzyılın en büyük sorunlarından biri olan kilo, insanların hem günlük yaşantılarını hem de fiziksel aktivitelerini ve doğal olarak
  da sağlıklarını etkilemeye devam etmektedir. İçeriği doğal bir
  gıda takviyesi ile sizlerde fazla kilolarınızı kontrol altına alabilir; kısa sürede arzuladığınız forma
  kavuşabilirsiniz. Fx15 ile bunu elde etmeniz mümkün. Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

  fx15

 40. [url=http://buyviagra50mgwithoutrx.monster/]viagra capsules in india[/url] [url=http://viagratabsnoprescription.monster/]cheapest sildenafil india[/url] [url=http://orderviagraonline.online/]rx pharmacy viagra[/url] [url=http://viagra50mgpills.monster/]buy pfizer viagra[/url] [url=http://cheapviagratabletswithnoprescription.quest/]sildenafil over the counter canada[/url] [url=http://cheapcialistabsorder.quest/]cialis soft tabs canada[/url] [url=http://cialisbestmedicineonlinepharmacy.monster/]cialis price canada[/url] [url=http://cheapcialismedicinewithnoprescription.quest/]tadalafil 20mg for female[/url] [url=http://brandcialis2021.monster/]cialis 200 mg price[/url] [url=http://buyviagrawithnorx.monster/]viagra 50mg online order[/url]

 41. [url=http://onlinecialis20mgbestprice.monster/]cialis without prescription canada[/url] [url=http://sildenafilztabs.online/]real viagra online[/url] [url=http://buycialistabletonline.quest/]cialis 20mg pills generic[/url] [url=http://bestviagratabsbuyonline.monster/]where to purchase viagra[/url] [url=http://viagrabestmedicationshop.monster/]sildenafil online purchase in india[/url]

 42. [url=https://bestcialispillbuyonline.quest/]cialis generic brand[/url] [url=https://onlineviagra50.monster/]generic sildenafil paypal[/url] [url=https://cheapviagrapharmacy.quest/]buy viagra us pharmacy[/url] [url=https://genericcialisshop.quest/]buy cialis daily use online[/url] [url=https://cialistabletshop.monster/]tadalafil canadian[/url] [url=https://cheapcialis40mgtab.monster/]best buy cialis online[/url] [url=https://onlinecialis5withoutprescription.monster/]where can i buy generic cialis online[/url] [url=https://cheapcialispillrx.quest/]otc generic cialis[/url] [url=https://buyinggenericcialistabs.monster/]tadalafil medication cost[/url] [url=https://viagragenericshop.quest/]viagra for women online[/url]

 43. naturally like your web site but you need to check the spelling on several of
  your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the
  truth then again I will certainly come back again.

 44. [url=http://ordercialis40mg.monster/]10mg cialis for daily use[/url] [url=http://buycialis5.quest/]purchase cialis online from canada[/url] [url=http://bestviagra200mg.quest/]order viagra india[/url] [url=http://onlineviagra100mgwithoutprescription.quest/]female cialis[/url] [url=http://viagragenericshop.quest/]viagra rx pharmacy[/url] [url=http://overthecountercialis.online/]cialis uk prescription[/url] [url=http://buyinggenericcialisonline.monster/]cheep cealis sublingual[/url] [url=http://sildenafilgenericviagra.online/]where to buy female viagra in canada[/url] [url=http://buyviagrapillwithoutprescription.quest/]viagra tablet[/url] [url=http://onlinecialis5withoutprescription.monster/]tadalafil 5mg online india[/url]

 45. hello there and thank you for your info – I’ve definitely picked up
  something new from right here. I did however expertise a few technical
  points using this site, since I experienced to reload the site lots of times previous to I
  could get it to load correctly. I had been wondering if your hosting is OK?
  Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement
  in google and could damage your high quality
  score if ads and marketing with Adwords.
  Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective exciting content.
  Make sure you update this again very soon.

 46. Greetings from Florida! I’m bored to tears at
  work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break.
  I love the information you present here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, excellent blog!

 47. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles?

  I mean, what you say is important and all. But think
  about if you added some great photos or video clips to
  give your posts more, “pop”! Your content is excellent but
  with pics and video clips, this site could definitely be one of the best in its niche.
  Terrific blog!

 48. [url=http://onlineviagraonlinedrugstore.monster/]how to order generic viagra[/url] [url=http://cheapviagra200mgprescription.quest/]sildenafil from india[/url] [url=http://bestviagramedicinenorx.quest/]can i buy viagra in australia[/url] [url=http://ivermectinwtab.online/]ivermectin 0.08 oral solution[/url] [url=http://sildenafilrtabs.online/]viagra uk cost[/url]

 49. I’d like to thank you for the efforts you have put in writing
  this blog. I am hoping to check out the same high-grade content from
  you in the future as well. In fact, your creative writing abilities
  has inspired me to get my own, personal site now 😉

 50. [url=http://bestviagratabssale.quest/]cheap canadian pharmacy viagra[/url] [url=http://cialismtabs.online/]80 mg cialis[/url] [url=http://viagraonlinedrugpharmacy.quest/]generic viagra for sale in canada[/url] [url=http://genericcialis20mgnoprescription.monster/]tadalafil canada generic[/url] [url=http://genericcialistabswithnorx.monster/]40mg cialis online[/url] [url=http://onlinecialispillforsale.quest/]generic cialis fast shipping[/url] [url=http://buycialis5noprescription.monster/]cialis mexico cost[/url] [url=http://onlineviagra100withoutrx.monster/]generic viagra canadian pharmacy[/url] [url=http://cheapviagraonline.online/]where to order viagra[/url] [url=http://cheapcialisdrugsale.monster/]how to get cialis prescription online canada[/url]

 51. [url=https://hydroxyzine.quest/]atarax generic[/url] [url=https://elimite.online/]can i buy elimite over the counter[/url] [url=https://viagrattabs.com/]generic viagra canadian pharmacy[/url] [url=https://modafinilgeneric.monster/]modafinil online fast delivery[/url] [url=https://dexamethasone.today/]dexamethasone 1.5 mg tablet[/url] [url=https://clopidogrel.quest/]clopidogrel 75 mg brand name[/url] [url=https://biaxin.online/]biaxin xl 500mg[/url] [url=https://sildenafilltab.com/]generic sildenafil from india[/url] [url=https://cialisttabs.com/]buy generic tadalafil in us[/url] [url=https://vermox.monster/]vermox tablet[/url]

 52. [url=https://modafinilgeneric.monster/]order modafinil online india[/url] [url=https://elimite.online/]generic elimite cream[/url] [url=https://prednisone.today/]prednisone in mexico[/url] [url=https://prazosin.quest/]prazosin 6mg[/url] [url=https://benicar.online/]cost of generic benicar[/url]

 53. Bedava hesaplar sitesi güncellendi ! artık istediğiniz kadar ücretsiz hesaplar alabilirsiniz ve para ödemek yok…
  Bedava hesap sitesi sana bedava hesaplar verir.
  Bedava ücretsiz hesaplar senin için burada.
  Free Hesap arıyanlara özel bir Beleş Hesap sitesidir.

  bedava hesaplar

 54. Bedava hesaplar sitesi güncellendi ! artık istediğiniz kadar üücretsiz hesaplar alabilirsiniz ve para
  ödemek yok… Bedava hesap sitesi sana bedava hesaplar verir.
  Bedava ücretsiz hesaplar senin için burada. Free Hesap arıyanlara özel bir Beleş Hesap sitesidir.

 55. [url=http://dutasteride.online/]avodart price usa[/url] [url=http://pharmacyonline.monster/]best online pet pharmacy[/url] [url=http://dipyridamole.quest/]buy dipyridamole[/url] [url=http://metocarbamol.online/]robaxin brand name[/url] [url=http://escitalopram.monster/]lexapro 2 mg[/url] [url=http://tetracycline.online/]tetracyclinbe[/url] [url=http://tadalafilotabs.com/]tadalafil canadian pharmacy price[/url] [url=http://viagraktabs.com/]purchase viagra safely online[/url] [url=http://viagrartabs.com/]buy female viagra online[/url] [url=http://modafinilgeneric.monster/]buy provigil online without prescription[/url]

 56. [url=http://erythromycin.quest/]erythromycin 500mg cost[/url] [url=http://dexamethasone.today/]dexona 4mg[/url] [url=http://motilium.quest/]motilium 10mg[/url] [url=http://cialisttabs.com/]discount generic tadalafil[/url] [url=http://malegra.today/]buy malegra[/url] [url=http://trental.quest/]trental tablet[/url] [url=http://zofran.quest/]buy zofran cheap[/url] [url=http://elimite.online/]elimite cream 5[/url] [url=http://cialis.cyou/]tadalafil soft 20 mg[/url] [url=http://medrol.quest/]medrol 40 mg[/url]

 57. İkitelli kurye olarak Firmamız kurulduğu ilk günden itibaren hizmet verdiğimiz müşteri kitlesini
  çoğaltmayı başararak günümüz de aktif bir şekilde faaliyet göstermektedir.
  Müşteri memnuniyetini ön plan da tutarak yaptığımız yenilikçi ve modern hizmet ile sizlerin beğeni ve güvenini kazanmaya devam ediyoruz.

  Hizmet vermeye başladığımız İlk günden itibaren güvenilir bir firma
  olarak gönderilerinizi sorunsuz bir şekilde gideceği
  adreslere teslim ederek sizlerin güvenin kazandık. Müşterilerimizin isteklerini ön planda tutarak emin adımlarla yolumuzda ilerlemeye devam ediyoruz.

  ikitelli Kurye

 58. [url=https://tadacip.monster/]tadacip 5mg price[/url] [url=https://tadalafilutabs.com/]tadalafil 40 mg[/url] [url=https://zanaflex.online/]zanaflex price uk[/url] [url=https://dapoxetine.today/]priligy 30mg[/url] [url=https://viagrartabs.com/]sildenafil generic 50 mg[/url] [url=https://tadalafilktab.com/]tadalafil price comparison[/url] [url=https://femaleviagra.live/]female viagra pill otc[/url] [url=https://viagrattabs.com/]cheap viagra india online[/url] [url=https://viagraktabs.com/]sildenafil 50 mg coupon[/url] [url=https://sumycin.quest/]buy sumycin[/url]

 59. Medyum arayışı içinde olan ve Bağlama Büyüsü yaptırmak
  isteyen herkesi web sitemize bekliyoruz. Web sitemizde yer alan medyumlar
  güvenilirliği kanıtlanmış ve yapılan yorumların
  objektifliği tarafımızca onaylanmıştır. Bu yüzden içiniz rahat bir şekilde medyum
  seçebilirsiniz

  Bağlama Büyüsü

 60. [url=https://dexamethasone.today/]dexamethasone canada[/url] [url=https://seroquel.today/]seroquel prices uk[/url] [url=https://cozaar.today/]cozaar 50 mg tab[/url] [url=https://budesonide.today/]budesonide pill[/url] [url=https://femaleviagra.live/]sildenafil for women[/url] [url=https://orlistat.quest/]xenical tablets price in india[/url] [url=https://sildenafilptabs.com/]best sildenafil prices[/url] [url=https://tadacip.monster/]where to buy tadacip[/url] [url=https://avana.quest/]super avanaful[/url] [url=https://baclofen.monster/]baclofen without prescription[/url]

 61. Asrın Kurye Hizmetleri, 20 yılı aşkın 100 den fazla motorlu kuryesi personeli ile İstanbul içi ya da şehirlerarası profesyonel bir moto kurye firmasıdır.
  Gönderinizin önemli olduğu her an için buradayız.

  365 gün 7/24 hizmet vererek İstanbul ve Çevre illerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
  Kadromuzda bulunan tüm profesyonel moto kuryeler olumsuz hava şartları ya da kötü seneryolara karşı pozitif çözüm üretebilmektedirler..

  Kurye

 62. Moto Kurye sektöründe 20 yıllık tecrübemiz ile Siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet sağlamaktayız.
  Önceleri evrak ya da değerli eşya gönderilerin de kargo firmaları tercih edilirken artık günümüz de
  aciliyeti olan bu tarz işler de Kurye firmaları tercih edilmektedir.
  Bu bağlamda istanbul ve çevre illerde en çok tercih edilen firmalar arasında olan Asrın Kurye uzman kadro ve personelleri ile sizlere 7/24 Moto
  Kurye Hizmeti vermektedir.

  moto kurye

 63. Motorlu kurye hizmetinden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, doğru
  adrese geldiniz. Moto kurye hizmetimiz İle gönderileriniz asla geç
  kalmayacak ve tam zamanında gideceği adreste olacaktır..

  Birden fazla gönderileriniz için isterseniz motorlu kurye, isterseniz de araçlı kurye
  hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

  Gün içinde yoğun bir şekilde kurye hizmetini
  bizlerden temin edebilirsiniz. Gün içi kurye hizmetimiz ile teslimatlarınızı standarda bağlayabilir, zamandan ve paradan tasarruf edebilirsiniz.

  Yapmanız gereken tek şey gün içindeki tüm kurye gönderilerinizin detaylarını
  bizlere iletmek olacaktır.

  Motorlu Kurye</a

 64. Hey there! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!
  [url=https://zapchastiuaz.ru]уаз запчасти оптом[/url]
  [url=https://zapchastiuaz.ru]интернет магазин уаз[/url]
  [url=https://zapchastiuaz.ru]цены на автозапчасти уаз[/url]
  [url=https://zapchastiuaz.ru]запчасти уаз купить москва[/url]
  [url=https://zapchastiuaz.ru]интернет магазины запчастей на уаз патриот[/url]

 65. Tekstilkent Kurye İstanbul’un en gözde İlçelerin’den
  biri olan Esenler’de de firmamız moto kurye hizmeti sunmaktadır.
  Moto Kurye hizmetlerinde yenilikci bir anlayışa sahip olan firmamızın
  öncelikli amaçlarından biri müşteri memnuniyetidir.

  Tekstilkent Kurye hizmeti ile müşterilerimizin teslimatları güvenli bir şekilde gideceği adrese ulaşmaktadır.
  İstanbul’un tüm ilçelerinde ve semtlerinde olduğu gibi Esenler’de trafik yoğunluğu
  bulunmaktadır. Bu yoğunluktan dolayı moto kurye hizmetinde genellikle moto kurye’ler tercih edilmektedir.

  Moto Kurye’ler sayesinde trafikten olabildiğince az etkilenen teslimatlar, sorunsuz bir şekilde gideceği
  adreslere ulaşabilmektedir. Bizler de sizlerin gönderilerini gideceği adreslere tam zamanında teslim etmek
  için var gücümüzle çalışmaktayız.

  Tekstilkent Kurye

 66. Your images look great !!!
  [url=https://comprarcialis5mg.org/]cialis 5 mg[/url]
  [url=https://comprarcialis5mg.org/cialis-5-mg-precio/]cialis 5 mg precio[/url]
  [url=https://comprarcialis5mg.org/it/]cialis[/url]
  [url=https://comprarcialis5mg.org/it/comprare-spedra-avanafil-senza-ricetta-online/]spedra 200 mg prezzo[/url]

 67. U-Etds – U-Etds – U-Etds – U-Etds – U-Etds
  U-Etds – U-Etds – U-Etds – U-Etds – U-Etds
  U-Etds – U-Etds – U-Etds – U-Etds – U-Etds

  U-ETDS (Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi), ilk
  olarak 08.01.2018 tarih ve 30295 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.
  Karayolu Taşıma Yönetmeliği (KTY) ile tanımlanmıştır.

  YektaSoft olarak sizler için U-ETDS bildirimlerinizi yapabileceğiniz pratik bir sistem tasarladık.
  İçerisinde U-ETDS sistemini barındıran daha kapsamlı nakliye çözümlerimiz de mevcuttur.

  U-Etds – U-Etds – U-Etds – U-Etds – U-Etds
  U-Etds – U-Etds – U-Etds – U-Etds – U-Etds
  U-Etds – U-Etds – U-Etds – U-Etds – U-Etds

  U-Etds

 68. Greetings from Ohio! I’m bored at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break.
  I love the knowledge you present here and can’t
  wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, wonderful blog!

 69. U-Etds U-Etds U-Etds U-Etds U-Etds
  U-Etds U-Etds U-Etds U-Etds U-Etds
  U-Etds U-Etds U-Etds U-Etds U-Etds

  Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi ile
  sizde istediğiniz gibi yararlanabilrisiniz.
  2020 Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi UETDS sistemini kullanabilirsiniz..

  U-Etds U-Etds U-Etds U-Etds U-Etds
  U-Etds U-Etds U-Etds U-Etds U-Etds
  U-Etds U-Etds U-Etds U-Etds U-Etds

  U-Etds

 70. Excellent blog here! Also your web site loads up fast!
  What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my website loaded up as fast as yours lol