Tutte Brödsmula & Kalle humla – En vimsig vinter av Annika Billberg & Jeanette Friman

Följ med på ett magiskt spännande juläventyr för stora och små.

“Det händer mystiska saker i Vikhammar den här vintern. Vem tar alla pulkor och vart tar de vägen? Lisa bestämmer sig för att ge sig ut på tjuvjakt, trots att hon egentligen är rädd. Men hon har ju faktiskt sina små vänner Tutte Brödsmula och Kalle Humla. Tillsammans med dem blir hon dubbelt så modig. Vad gör man inte för att rädda hela Vikhammars stora pulkarace som alla sett fram emot så mycket?”

snöstjärna

Lisa ger sig ut på tjuvjakt.

Någon måste ta fast tjuven. Tänk om det skulle vara Lisa som gjorde det? Ja, allt blir möjligt när hon har med sig Tutte Brödsmula och Kalle Humla.

snöstjärna

En vimsig vinter är den fjärde delen i serien om Tutte Brödsmula och Kalle Humla där vi får följa Lisa under sitt första år i lågstadiet, där inte ens fantasin sätter gränser.

Jag har sen tidigare läst och recenserat de tidigare delarna i bokserien “Tutte Brödsmula och Kalle humla”:  “En sagolik sommar”, “Ett zurrigt höstlov” och “En virrig pirrig vår”.

En vimsig vinter är ett magiskt spännande juläventyr som tar med Lisa och hennes små vänner Tutte brödsmula och Kalle humla på ett vintrigt och kallt äventyr i jakten efter den mystiska pulkatjuven.

Det här är en mysig och lagom spännande berättelsen där läsarna får en inblick i den gamla folktron och dess mystik

Provläs boken genom att klicka på bokbilden.

Boken är skriven med ett underhållande och äventyrsfyllt mysterium som tillsamman med de ljuvligt fina färgbilderna förstärker bokens handling och tillsamman blir det ett magiskt, snöigt vinteräventyr, perfekt att ge bort som julklapp till barn i åldrarna 6 – 9 år.

snöstjärna

Bokserien Tutte brödsmula och Kalle humla är uppbyggda med lagom spännande äventyr som utspelar sig under olika lov i  Vikhammar där alla äventyr är avslutande. Så dessa lagom lättlästa kapitelböcker passar både till högläsning som individläsning

Boktitel: Tutte Brödsmula & Kalle humla – En vimsig vinter, del 4

Bokserie: Tutte Brödsmula och Kalle humla

Författare: Annika Billberg

Illustratör: Jeanette Friman

Målgrupp: 6 – 9 år

Kategori: vinterlov, snö, äventyr, juldeckare, magi

Provläs

Bokförlag: Hoi förlag

ISBN: 9789176972120

Ta del av boken som E-bok och ljudbok via: BookBeat, Nextory, Storytel

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfund eller Hoi förlag

Köp en personligt tillägnade bok  ur bokserien om Tutte, Lisa & Kalle Humla via: Annika Billbergs webbshop.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar